| modestul a întrebat:

Ti-ar placea sa murim toti odata sau sa murim fiecare in parte? De ce?

28 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Eu prefer să mori tu primul şi apoi noi toţi ca să murim mai fericiţi că un deprimat care n-are ce face deja ne-a luat-o înainte.

April
| April a răspuns:

Imi place cum se intampla acum:murim singuri si pe rand.Nu mi-ar place sa revad iarasi cozile si, desigur asta s-ar intampla in fata Sfantului Petru, pe care cu siguranta l-am injura ca se misca prea incet, riscand astfel sa ni se schimbe destinatia!

| cristi202 a răspuns:

Cineva spunea ca "venim in lumea asta pe rind, si plecam pe sarite". Si cred ca avea dreptate. Chiar daca nu pare prea corect. Dar Dumnezeu stie ce e mai bine.
De ce sa murim cu totii? De ce nu fiecare la rindul lui? Daca e sa murim cu totii, atunci voi muri si eu care am 39 de ani, copilul care are abia citiva anisori, si care abia si-a trait viata. Nu ti se pare ca ar fi incorect asa? Prefer mai bine sa o iau mult inaintea copilului, asa cum si ar fi normal, caci si el merita o sansa la viata.

| Razvan a răspuns:

Fiecare in parte sa murim la vremea noastrahee hee
Sa murim toti ar fi destul de aiureathinking

| Bacemi a răspuns:

In primul rand trebuie sa ne gandim la viata. Odata si odata moartea tot va veni. In loc sa ne gandim la asta mai bine ne-am gandi cum sa traim toti. Ori in parte ori odata. Important este sa realizam ce avem de facut in viata.

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Cred ca fiecare avem un destin unic. Si daca doi mor impreuna, eu nu sunt convinsa ca le va surveni moartea in aceeasi fractiune de secunda, si nici nu cred ca vor merge in acelasi loc. De ce sa murim toti impreuna, cand acest eveniment, ca si nasterea, are un caracter unic si singular? Clipa mortii este cu siguranta una de groaza. Este cel mai bine sa treci singur peste asta. Dar, te rog mult, gandeste-te inca la viata. Cu mult respect...

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Depinde de dispozitie... uneori am chef sa mor singur, alteori cu voi impreuna, alteori voi singuri, depinde cat de nervos ma trezesc dimineata.

| Duhovnicul a răspuns:

Mai bine unul cate unu. Pai ce sa scapam cu totii asa ieftin? laughing

| anad a răspuns:

Tu chiar ai habar ce inseamna sa mori? Imi pare rau ca esti tot depresiv si inca nu ti-ai revenit! Nu e bine sa te gandesti doar la probleme legate de sfarsitul lumii, moarte, pedeapsa divina! Din intrebarile tale reiese ca doar asta te preocupa. Parintii tai au cunostinta de aceste preocupari si stari depresive?

lolita
| lolita a răspuns:

Nu-ti fa griji ca nu vine apocalipsa peste tine. eu nu ma gandesc la moarte deoarece prefer sa traiesc fericita nu cu frica in san.

| karellen a răspuns:

Intrebari de genul acesta n-au niciun sens

| Unique a răspuns:

Da mi-ar placea sa vad ce se intampla laughing

| Roby67 a răspuns:

Mie nu mi-ar place deloc sa mor, nici singur, nici toti de odata.

| 38499388seby29 a răspuns:

Ascultati poate veti rade de raspunsul meu, si ma doare sa vil dau si, tousi este si o bucurie.de ce?
r: Dumnezeu va aduce intr-o zi sfarsitul, in biblie zice clar ca nici un om nu stie ceasul sau clipa numai tatal ceresc, doar ca exista niste semne pe care sunt convins ca majoritatea le stiti, oricum cei care ii slujesc lui Dumnezeu intr-un mod aparte nu vor fi nevoiti sa vada sfrsitul caci Dumnezeu a promis ca va veni ca si un hot, sa isi fure pe copiii lui si restul vor avea parte de mania lui. si apoi toti vor sfarsi in iad,,,,. chiar dca nu credeti in el exista un timp cand il veti descoperi insa sa nu fie prea tarziu,. asa cum este Dumnezeu si rai, un loc pentru, nu cei zisi buni ci cei care slujesc lui Dumnezeu intr-un mod activ practi suflet si trup. asa exista si, Iad un loc pentru cei care ignor pe Dumnezeu locul celor zisi buni rai oameni care nu au vrut sa stie de iubirea lui hristos. oricum imi cer scuze daca am suparat pe cineva.

| alonet a răspuns:

Citeste APOCALIPSA :)
si acolo poti alege cel mai bine ce fel de moart vei vrea sa ai :)

http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/apocalipsa/1/

| martutza a răspuns:

Nu pentru ca nu murim toti odata iar Proniatorul ne cheama la el pe rand asa ca treptat -treptat cu toti vom ajunge sus la Judecata DE Apoi...

| spot a răspuns:

Pai sa moara toti si sa raman eu cu cateva tipe bune. in felul acesta as avea o gramada de masini, vile... mi leas revendica si as deveni cel mai jmecher barbat din lume. big grin

| Xonia a răspuns:

Sa moara toti odata pentru ca daca am murii fiecare in parte...ar suferii cineva dupa noi
Daca am murii toti odata nu ar mai suferii nimeni dupa nimeni

| gaabitaa95 a răspuns:

Sa murim toti odata pentru ca nimeni sa nu mai sufere dupa nimeni.Altfel mori cand stii ca nimeni nu va plange dupa tine...happyAsa ca,,, Hai 2012laughing

| fleser a răspuns:

Kongeriket ba da omu o intrebat ma, tu de toata lumea te iei! ma prostule! nu-i raspunde la om daca nu iti place intrebarea. ce te pui tu cu el in seama! prostule!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare in parte, draga... Tie iti place promiscuitatea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tot mori ce naibii importanta mai are?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am momente cand as dori sa mor doar pentru a-i face pe ceilalti sa sufere ca mi-au gresit laughing.
Nici macar nu vreau sa ma gandesc la moarte, dar as vrea sa mor de una singura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar, ce? Ne-am nascut in grup, ca sa murim la fel?
Urasc gropile comune si tot ce e comun!
E ca-n Caragiale: "Ori toti sa muriti, ori toti sa scapam!"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fistecare moare singur.

| Oº°‘¨ ĺǾдNд ”¨‘°ºO a răspuns:

Sa murim toti odata.Asa e mai bine.Sa fim toti pentru unu:Xlaughing!

| mocatofa a răspuns:

Sa muriti voi toti si sa raman eu singurul supravietuitor " bine nu chiar toti sa mai ramana si cateva mii de femei si cativa barbati care sa ma slujeasca si sa ma venereze ca pe un zeu "

Acum serios daca ar fi pe bune si s-ar sti sigur ca o sa murim " cred ca ar fi mai bine sa murim toti odata "impreuna " intr un moment cand niciunul din noi nu ar constientiza ca urmeaza sa murim.

| lola_9808 a răspuns:

Toti odata si gata. pai cat sa ne mai tine?

Întrebări similare