| Krina a întrebat:

Ti s-a intamplat vreodata sa fii atat de sictirit de tine insuti/insati incat sa nu te mai suporti in acel moment?

Răspuns Câştigător
RaduCiocan
| RaduCiocan a răspuns:

Subscriu la Antonia. In 99.9% din cazuri a fi in pielea mea e cel mai frumos lucru posibil tongue. Cel mai mult, aproape 2 ani n-am avut aproape niciodata zile nefericite.
Insa exista si perioade scurte in care e posibil sa te simti putin deprimat sau ceva similar.
Dar aceasta conditie nu este una mostenita. Nu ne nastem asa, asa devenim pe parcursul vietii in functie de anumiti factori.

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Incerc sa fiu mereu ocupata si sa nu ajung in faza asta. Daca ma apuca ganduri negre, fac curatenie in casa. Efortul fizic si faptul ca inlatur mizeria, praful imi dau mereu o senzatie de bine.

Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Sincer, nu!
Am o relatie buna cu mine insami!
Nu las sa intervina asemenea sentimente!
Am stima de sine mai sus de linia de plutire...
Sunt cateva zile pe luna...cand nu ma simt prea bine in pielea mea..., dar, nu sunt eu de vina...

| cristi a răspuns:

Da, dar nu de multe ori

| andreutz a răspuns:

Da...in ultimele 2 zile mai ales...pe cuvant...

| Krina explică:

Joy, daca nu iti convine, esti libera sa nu-i mai citesti raspunsurile.
Intrebarea era cu totul alta, iar tu ai postat un raspuns total pe langa subiect.
Nu era vorba despre cine te sictireste pe tine, ci daca tu te sictisesti(pe tine insati).
De ce trebuie sa cauti cearta prin orice raspuns pe care il dai?
Daca te-ai inregistrat pe acest site pentru a jigni, atunci pacat!
Pacat ca nu incerci sa fii de ajutor si te preocupi mai mult de ceilalti.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Never ever! Am acumulat prea multe idei, lucruri, trairi, senzatii FRUMOASE, POZITIVE, >>> cu care ma Antidotez la nevoie!

| andi a răspuns:

Da, mii s-a intamplat o data dar e de domeniul trecutului

| cribus a răspuns:

Da de multe ori...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, ma simteam atat de prost incat voiam sa ma transform, sa fiu orice altceva numai eu nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, perioade depresive, cu ganduri negre si multa autocritica, dar am trecut peste. trebuie sa te iubesti pe tine insati, pentru ca daca tu n-o faci, n-o face nimeni. in completarea la ce ziceau antonia si selfhelp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Krina,
Uneori... mi s-a intamplat sa nu ma suport... dar acest lucru foarte rar... si atunci numai din cauza mea...
Am invatat sa ma pretuiesc... pentru ca atunci cand incepi sa te pretuiesti ca si persoana umana, atunci incepi sa pretuiesti si pe cei din jurul tau...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eee, nu. Chiar pina acolo n-am ajuns

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. eu vad frumosul in orice.in orice situatie, in orice lucru, in orice om.in fiecare zi cand ma scol si merg la baie, sau prin casa vad frumosul. cand ma uit in oglinda.