Pai uite cum faci, daca visezi ca iti tine calea unu' de care nu-ti place si se intampla si in realitate, change direction spre mine ca am 13 ani si-o punem de o cooperativa, da' cu săxu cum stai? Eu stau bine ca fac antrenamente cu o capra.
Să înțeleg că de 13 ani ai intrat la profesioniști ? Până atunci ai fost doar... amator?
Din punct de vedere psihologic, am 5 ani, dar nu-mi apare la profil daca bag o data asa de devreme... macar eu sunt sincera, nu ca voi
Plus ca am mai multe avantaje, asa nu se va pune nimeni la mintea mea daca imi vede data, deci pot sa arunc cu grenade umplute cu sperma pe ei; justifica motivul intrebarilor mele retardate; mi se va explica mai bine, in detalii; si ma pot da la fete fara sa ma simt pedofila :X
Eu nu mă pot da la tine fără să mă simt pedofil. Dar, biologic, câţi ani ai de fapt? Lasă-mi pm dacă nu vrei să vadă alţii, nu te dau de gol
Da, mi s-a intimplat si mie de cateva ori, nu stiu cum si de ce se intimpla sau in ce circumstante se intimpla dar se intimpla Am citit pe undeva ca, persoanele pe care le vezi in vise, cu siguranta le-ai vazut vreodata in viata ta, nu se poate sa inventezi tu pe cineva.
Nu e rau sa ai astfel de preocupari la 12 ani; pacat ca odata cu varsta acestea se schimba! Ce nu as da sa mai am anii tai!
Si, sa raspund si intrebarii nu, nu cred in premonitii sau paraactivitati de acest gen.
Eu cred ca li se intampla tuturor oamenilor. Nici eu nu stiam de ce pana acum ceva timp cand am aflat ca toate visele pe care le are omul au legatura cu viata sa reala, cu dorintele sau temerile lui. Deci daca mai patesti asa ceva (si cred ca o sa mai patesti), nu te speria. E ca si cum ti-ai imagina ceva si apoi se intampla. Sper ca ti-am fost de ajutor.