Întrebare recomandată | wtxwhdxifdjebdd a întrebat:

Știe cineva cum scap de oboseală? Somnul nu ajută. Nu mă pot concentra pe nimic din cauza asta.

9 răspunsuri:
| Nilsson a răspuns:

Consulta un doctor si fa-ti niste analize complete.
Starile inexplicabile de oboseala pot fi simptomele unor boli in stadiul incipient.

Nu vreau sa te sperii, dar e mai bine sa fii precaut, cu cat depistezi ceva mai din timp, cu atat mai bine.

| gratargratar a răspuns:

Se poate sa suferi de astenie. Mananca legume si fructe, fa plimbari lungi si, atunci cand ti-e somn, odihneste-te.

Daca simti si slabiciune musculara si ai un comportament irascibil, sigur e astenie...

| ColdHeart a răspuns:

Fructe, poate iti lipsesc ceva vitamine. E super important sa mancam sanatos...

| ma3ryian a răspuns:

Magneziu si stresclin

Răspuns utilizator avertizat
| Mariusbossall99 a răspuns:

Somnifere...

| KattieKat a răspuns:

Sfatul meu este sa incerci sa te culci inainte de 12 noaptea. Eventual pe la maxim 11 deoarece atunci somnul este cel mai potrivit pentru a scapa de obosesala. Incearca pe langa asta sa mananci fructe si legume, nu in exces ci cat sa iti iei portia zilnica de vitamine. Cand vi de la scoala/liceu/facultate/munca, incearca sa faci o plimbare scurta pana acasa pe jos. In loc sa iei autobuzul 2 statii, mergi pe jos. Poate te va ajuta sfatul meu. Daca observi ca nici aceste lucruri nu functioneaza, consulta un medic. El sigur va depista ce ai si te vei simtii mult mai bine. Succes. Funda, te rog?

| wtxwhdxifdjebdd explică (pentru KattieKat):

Pare sa functioneze. Am adormit inainte de 12 noaptea. Imi simt bateriile incarcate pana la %40 sa spunem. Dar nu e suficient.

Nota: Desi inainte erau pana la %5 sa spunem.

Da, chiar am mintea PRAF.

| FlorinBerdila1991 a răspuns (pentru wtxwhdxifdjebdd):

Cel mai bun lucru pe care ai putea sa-l faci este sa iti iei o serie de analize eventual la indrumare unui medic, medicul de familie ar putea sa-ti prescrie o serie de analize pe care ar fi bine sa ti le iei... Daca nu ai posibilitatea sa ajungi la medic poti merge la farmacie sa povestesti despre ce ti se intampla si vei primi niste sfaturi si de acolo. Poti incerca sa iei 10 zile de Tonotil. sunt niste fiole pe care le gasesti la farmacie si care sunt foarte bune in astfel de cazuri. oboseala. stres. covalescenta. Si magneziul este foarte bun. cred ca te-ar ajuta.