| Fineness a întrebat:

,, Timpul este facut doar pentru ca lucrurile sa nu se intample in acelasi timp"-asa spunea un citat.Pentru voi, ce reprezinta timpul?

Răspuns Câştigător
| CoquineNoire a răspuns:

Lasand chestiile filozofice la o parte, pe scurt, timpul este unul dintre cei mai mari dusmani ai vietii

14 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Ia gata cu filosofeala bancului cu ti'mpul...Se apropie sarbatoarea trecerii dintre ani si nu sintem in stare sa bagam ceva veselie.Ne stropsim in tot felul de divagatii ezoterice somnambulice exhaustopice si total inadecvate la nivelul site-ului. Apropo, sa-mi explicati ce naibii am scris aici ca nu stiu.

| Chris a răspuns:

Timpul universal este etern, timpul individual este caracterizat de efemeritate. Acesta din urma poate fi un aliat, si atunci devine "medicament" pentru ranile interioare, dar, de asemenea, poate fi si un inamic, iar situatiile cand se intampla acest lucru cred ca iti sunt evidente.

| Nolkyz a răspuns (pentru Chris):

Dupa mine, cred ca e cel mai bun raspuns de aici.

| Chris a răspuns (pentru Nolkyz):

Multumesc de apreciere.

| mgtow a răspuns:

Viata care o traiesc in fiecare zi.

| shadovv a răspuns:

Timpul este a patra dimensiune.
sus-jos
stanga-dreapta
inainte-in spate
trecut-viitor

Acestea sunt cele patru dimensiuni perceptibile.

| Nolkyz a răspuns:

Timpul. Daca te referi la cel pamantesc... Poate reprezenta o insemnificativa parte din ce va urma dupa, sau poate insemna totul. Asta nu putem sti. decat dupa si poate nici atunci.

| deceeu a răspuns:

Timpul pentru mine este totul, pentru ca pentru a trai ai nevoie de timp

| ROB3RT89 a răspuns:

Pare o intrebare simpla,dar nu e asa! Pe langa faptul ca reprezinta trecutul, prezentul si viitorul, multi oamenii de stiinta s-au chinuit sa-i gasesca o definitie logica! Timpul este definit ca un flux neîntrerupt, ireversibil.

| AndyIQ a răspuns:

Timpul reprezita perioada in care tie sau altcuiva i se intampla cel mai semificativ momenti din viata oricum ar fi e l bun sau rau, in orice ce aspect si oricarui om care are parte de o viata simpla sau dezvoltata, momentul cel mai minunat si totodata si cel mai dramatic
Buna intrebare
Bafta!

| vali1985 a răspuns:

Timpul este o durata ce se scurge foarte repede in zile, nopti, zile si mai ales este o eternitate.

| Raniia a răspuns:

Timpul pentru mine este,, astazi''. Miine este a lui Dumnezeu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O notiune masurata in secunde, in cursul careia se desfasoara anumite evenimente.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Timpul nu exista ca forma, este o creatie omeneasca sunt atatea filozofi si tot acolo ajungem