| 4b a întrebat:

Tineretea este o greseala, viata de adult este o lupta, iar batranetea un regret...CORECT?

Răspuns Câştigător
| AlxMro a răspuns:

In niciun caz. Tineretea reprezinta experienta, aventura.Viata de adult poate sa inseamne si lupta. incercari etc. Dar batranetea este satisfactia! roadele muncii tale de o viata si bucuria ca vei fi langa Dumnezeu.

14 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Batranetea, un regret? Da, atunci cand nu poti face ceea ce a mai ramas de facut. Tineretia, o greseala? Da, daca imbatranesti degeaba. Viata de adult, o lupta? Da, o lupta de care esti constient.

| cristi202 a răspuns:

Corect, pentru multi. Dar nu pentru toti.

| MeScorpion a răspuns:

Ceva de genu`.

| Romanian a răspuns:

Tineretea este formarea si pregatirea, viata de adult este practicarea, batranetea este desavarsirea si odihna.

| Luori a răspuns:

"Tinerii sunt sclavii viselor; bătrânii sunt sclavii regretelor."

| CodrutM a răspuns:

Asa privesti tu viata? Uau, fa-ti niste prieteni noi, mai iesi din casa...

| AlWaYsSmYlE a răspuns:

Nu cred tineretea nu e o greseala si mai degraba un test viata de adult rezultatul testului tineretii

| Trăie a răspuns:

Tineretea este o greseala? poate un regret pentru cand ajungi la batranete...

| Insomnii a răspuns:

NU dupa parerea mea nu este corect. In viata orice om are anumite regrete si mentionez ca este ceva cat se poate de normal.si tineretea dar si batranetea poate fi o lupta si nu, numai viata de adult, acum depinde la ce te referi ca "lupta". Batranetea nu are de ce sa fie un regret (dupa parerea mea) eu ma uit la bunicii mei si-i vad mandrii de copii lor, nepoti, dtranepoti deoarece au reusit ceva in viata si chestii din astea.Nu trebuie sa fii pesimist deoarece viata este plina de momente placute dar si de momente mai putin placute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fals!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

F.CORECT.In tinerete,inveti sa lupti,cind esti adult lupti pentru mai binele casei, ca la batrinete sa iti para rau ca viata sa scurs pe linga tine, curind pleci si nu ei nimic.D-Zeu sa-ti apere TINERETEA.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.nu e corect. tineretea e un inceput, maturitatea e concreta, si batranetea un apus frumos si demn.

| Inspiratie a răspuns:

Daca ai deficiente de personalitate este corect.

| scumpyk_6371 a răspuns:

Tineretea este frumusetea,prosperitatea, bucuria. Daca traiesti fiecare etapa a vietii la momenutl ei si fara regrete in urma, nu ai de ce spune ca batranetea este un regret.La batranete de bucurii de roadele vietii de copii, de nepoti, stranepoti!happy