In niciun caz. Tineretea reprezinta experienta, aventura.Viata de adult poate sa inseamne si lupta. incercari etc. Dar batranetea este satisfactia! roadele muncii tale de o viata si bucuria ca vei fi langa Dumnezeu.
Batranetea, un regret? Da, atunci cand nu poti face ceea ce a mai ramas de facut. Tineretia, o greseala? Da, daca imbatranesti degeaba. Viata de adult, o lupta? Da, o lupta de care esti constient.
Tineretea este formarea si pregatirea, viata de adult este practicarea, batranetea este desavarsirea si odihna.
Nu cred tineretea nu e o greseala si mai degraba un test viata de adult rezultatul testului tineretii
NU dupa parerea mea nu este corect. In viata orice om are anumite regrete si mentionez ca este ceva cat se poate de normal.si tineretea dar si batranetea poate fi o lupta si nu, numai viata de adult, acum depinde la ce te referi ca "lupta". Batranetea nu are de ce sa fie un regret (dupa parerea mea) eu ma uit la bunicii mei si-i vad mandrii de copii lor, nepoti, dtranepoti deoarece au reusit ceva in viata si chestii din astea.Nu trebuie sa fii pesimist deoarece viata este plina de momente placute dar si de momente mai putin placute.
Tineretea este frumusetea,prosperitatea, bucuria. Daca traiesti fiecare etapa a vietii la momenutl ei si fara regrete in urma, nu ai de ce spune ca batranetea este un regret.La batranete de bucurii de roadele vietii de copii, de nepoti, stranepoti!
anonim_4396 întreabă: