Cine crede in bazaconia de zicala ca "banii nu aduc fericirea" inseamna ca nu a "mancat" saracie, sau s-a lipit atat de bine de el incat nu are notiunea de bunastare si ii da cu fericirea aiurea, care vreti luati-o si cautati fericirea in ea, pe mine ma ia frigurile numai cand aud cuvantul si dau cu tot felul de prafuri sa o gonesc.
Bani nu aduc fericirea, dr ei o intretin.Acum sper ca totul a prins inteles.
Bani nu aduc fericirea de este nevoie sa te intreti cu ceva deci...da si nu
Buna Ela! Da stii,nu am pus problema asa,dar gandeste-te:Esti trist, singur(marog, ai bani...o dita-mai VILA masina de ultima ora.Servitorii,mancare buna si chiestii dintrastea)dar,inca nu ai un iubit,n-ai pe cineva care sa te iubeasca sincer crezi ca poti sa cumperi,fericirea? Normal,si banii sunt necesari dar cand ai banii, iti doresti si mai multi bani, pe cand.Atunci cand nu ai chiar asa de multi bani esti:fericit etc. Poate o sa ai prieteni daca esti bogat,dar nu vei sti daca ei sunt cu tine pentru ceea ce esti tu pe dinafara(adica pentru bani). Poate vei devenii faimos cu toti banii pe care ii vei avea,dar atunci vei fii cineva care va vrea altcineva sa fii.Un foarte vechi proverb spune:"nu fii cineva care nu vrei, doar pentru ca cineva vrea sa fii altcineva decat esti.Da, este un proverb greu de inteles, dar gandeste-te la el si vei intelege.Nu lua zicala BANII NU ADUC FERICIRE ca atare:"nu trebuie sa ai bani" ci trebuie sa ai banii care trebuie sa te intretina si sa iti ofere fericirea.Nu uita,poti zambii si daca ai bani si daca nu,asa ca bani, sunt importanti, dar fericirea si mai importanta.
Aaaa darga mea nu vreau sa te supar dar nu sunt de acord cu tine.Eu spun ca Dumnezeu e ceL mai important in viata. Daca te rogi la Dumnezeu o sa fii mai bogata decat Gigi Becali. Urmeaza-mi sfatul daca vrei dar daca nu atunci asculta sfatul altcuiva. Bafta bogatas-o.