Dacă ai o definiţe pentru curvă demnă de ultimul cretin misogin, atunci cam 90-95% da.
Nu te gândeşti că în lumea asta există şi persoane cu bun simţ care nu fac aşa ceva? Ar fi chiar culmea şi jignitor pentru toate femeile/fetele!
Ce intrebare stupida
Nu, draga, nu toate fetele/femeile sunt asa.
Mai exista si persoane cu caracter si educatie
Daca tu ai intalnit numai astfel de fete e altceva, probabil din cauza anturajului tau.
Bineinteles ca nu...Tu nu ai avut in viata ta o iubita? Doar prin faptul ca te-a acceptat a dat dovada ca nu e...
Frate orice persoana este un pic curva, baiat sau fata tu trebuie doar sa fii atent sa nu scoti partea aia din ceilalti
Nu curve si materialiste si barbati niste po rci misogini da barbati nu insala o ce sfinti suntem sa fim seriosi traim intr o societate ipocrita intr o lume ipocrita a cariu scop e banul nu altceva am vazut barbati insurati care m or dupa fetiscane ti se pare normal pentru mine curvirea e ceva normal daca ai sti evolutia ai intelege ca noi oamenii nu putem sta cu un partener o viata
MS pentru raspunsuri si celor care lasa raspunsuri de cretini : sa le iau dintii in ****!
Prin intrebarea asta jignesti toate fetele si femeile care iti citesc intrebarea.Multumim! Cred ca esti un om,, cu foarte mult bun simt ''
Nu. daca u ai intalnit doar asa ii problema ta.cauta si vei gasi si fete bune.
Daca am decolteu ce? ai u vreo problema? m cunosty ca sa sp cum sunt eu de fapt?
Mai bine ai lasa garda jos si ne-ai arata un san...
Se vede k voi doar asta facety...habar nu aveti ce inseamna viata. de ce mas coplik.si nu mai vb daca nu stiti
anonim_4396 întreabă: