| juniper a întrebat:

Tocmai am aflat de pe Realitatea.net ca Hitler nu s-a sinucis, craniul acela era al unei femei. Ce credeti ca s-a intamplat cu el? De-adevaratelea.

Răspuns Câştigător
HepHap
| HepHap a răspuns:

Nu am vazut ce spune Realitatea. Dar controversa nu era daca s-a sinucis sau nu, ci daca s-a sinucis ingerand cianura, sau impuscandu-se in cap. Daca vorbesti de fragmentul de craniu gasit, in anii 90, in misteriosul plic de la NKVD, nu s-au facut decat speculatii referitoare la natura lui. Nu s-au gasit niciodata dovezi clare ca ar fi ramasitele lui Hitler.

8 răspunsuri:
| Ianna33 a răspuns:

Se stie foarte bine ce s-a intamplat cu el, insa noua nu ne este permis sa stim... oricum, multe speculatii la adresa acestui subiect...

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

De fapt, Hitler chiar acum bea o bere la mine in sufragerie. Sa-i transmit ceva din partea voastra?

| Klara a răspuns:

Poate Hitler era de fapt femeie. Ce, n-ati mai vazut femei cu mustata? straight face

| mihaa a răspuns:

Din cate am auzit eu la tv, era si varianta ca hitler a imigrat in america, acum d-zeu stie ce s-a intamplat ca el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A facut greseala de a se duce la o bauta cu tatuca Stalin. I-a facut rusnacu' (adica gruzinu') ficatii praf, iar Herr Hitler a murit pana la adanci batraneti. Heil! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va asigur domnilor ca, la cit era el de iubit, nu se putea trece cu vederea un premiu atit de rivnit, va rog mult sa ma credeti.Nu se putea nimeni prezenta in fata marelui urs sovietic sa spuna ba ca l-am gasit, ba ca nu sau stai sa vezi caci era echivalentul unui glont dum-dum.

| 4inel a răspuns:

Mai conteaza de ce a murit... pot sa-ti spun ce este cu el in momentul de fata... urla in flacarile iadului. Tu ce zici?

| ralfy a răspuns:

Pai el sa omorat ca el nu a vrut sa fie sluga la totii fraierii si ca sa al conduca alcine va pe ADOLF HITLER