| Iriiiii a întrebat:

Tocmai mi-am cumparat o bicicleta medicinala. daca fac in fiecare zi cate 30 de minute voi slabi cat de cat la picioare? cam in cat timp? eu as vrea cam intr. un an sa se vada rezultatele. e posibil ceea ce vreau eu sa se intample? adica sa mai slabesc la picioare.mersi.

7 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Cum sa nu... dupa cateva saptamani se vor vedea rezultatele.
dar nu te axa doar pe o zona, lucreaza si celelalte grupe de muschi ca sa fie un echilibru in silueta ta.
combina bicicleta si cu exercitii pentru picioare (stretching, pilates etc)
sau cu jogging sau role.
bafta!

| Pirkko a răspuns:

O fi o bicicleta de fitness. In niciun caz medicinala, ca n-am auzit pana acum ca bicicleta ar fi medicament sau ca s-ar putea fabrica medicamente cu ajutorul ei.
MEDICINÁL ~ă (~i, ~e) Care are proprietăți de medicament; care servește la fabricarea medicamentelor

| mona a răspuns:

Am avut si eu bicicleta medicinala, faceam zilnic cate 100 km, timp de mai bine de o jum de an si nu stiu ce sa spun ca nu s a vazut nici o schimbare, am incercat chiar si cu folie in juru taliei

| PopândăuIRătăcit a răspuns:

Marsi la categoria buna.Nu esti in stare sa faci diferenta intre Sport/Sanatate si Stiinta/Filosofie?

| ღMyrunaღ a răspuns:

Si intr-o zi poti atata tot fa 1ora

| Iriiiii explică:

Am dat din greseala categoria gresitaaa. sorryy. hai ba ca n-am facut ceva rau sari si tu ca nebunu`