Un om moare cand moare el. dumnezeu nu e crestin sau ateu.dar cred ca tu stii asta ca esti logic nu? de fapt tu nu crezi in dumnezeu ca esti ateu. putem face abstractie de asta fiindca,cainii latra caravana trece, deci oricum murim, chiar daca bu prea am vrea.si ce crede unul despre celalalt ateu sau crestin prea putin conteaza.nu sant decat barfe TPU-iste.
La faza cu ''nu am vazut ateu arestat'' am ras...
Mai nou, se recomanda inainte? ''Ateul Vasile al Sulii, din comuna Creata cu Ghirlande Jos, si-a ucis, in mod salbatic de ateist, consoarta, intr-un ritual ce avea ca scop slavirea nimicului...''
Sau cum e? Vine reporterul cu vesnica si lipsita de sens intrebare (la fel ca asta de fata) ''De ce ati facut asta?'' si faptasul raspunde, inainte sa dea drumul la declaratii:
''-Sa stiti ca sunt ateu...
-Ateu, teist, prea putin mai conteaza in momentul de fata...
-Oricum, vreau sa apara asta pe post!''
Hai, c-ai fost simpatique. Pa-pa!
Hehe, nu-s crestin, copile. Dar imi place sa iau la misto orice atitudine zeloasa zadarnica, afisata doar pentru dat in stamba. Singurul stereotip de prin zona esti tu. Culca-te!
PS - inchis la minte esti tu, si ingustimea orizontului care te tine captiv ti-a interzis sa iti dai seama de ironia din raspunsul meu.