Recunosc că nici eu nu iau de bune toate cele găsite de "cercetătorii". Dacă în rezultatul operației de împărțire vrem să obținem un număr de șase cifre exacte (3, 14159), trebuie să avem la deîmpărțit și împărțitor cel puțin tot atâtea cifre exacte. Aplicat la piramidă, asta înseamnă că pentru obținerea unui "pi" format din șase cifre, atât latura bazei cât și înălțimea piramidei ar trebui măsurate cu o exactitate de până la 1 mm. Astronomul Mauret a dat pentru înălțimea piramidei rezultatul de 148, 208 m, adică la prima vedere cu o exactitate de 1 mm. Dar cine poate garanta această precizie de măsurare? Nu se pot cunoaște dimensiunile inițiale reale ale piramidei, pentru că materialul care a acoperit piramida a fost ros de vânturi și nimeni nu știe grosimea stratului acesta extern.
Despre care piramide vorbesti, alea facute pe hirtie sau care altele?
Daca te referi la piramidele alea din Egip, ar fi mai bine intai sa mergi sa vezi despre ce este vorba, apoi vezi ce calcule poti face
Care inaltime, care baza? Alea is niste ruine, nici nu le poti masura.
Unde pui ca in vechime au avut alte dimensiuni, asa ca ce spun cine ai citit, sau vorba vine car fi spus acei oamenil, este pura publicitate, sa mearga naivu sa cheltuie golganii la aia.
Mergi si vezi, o sa te lamuresti si cu ce fel de rosi sunt, ca asa se bat tobele cas din granit
Tot ce se spune despre piramide e basm, sa mearga omu sa dea bani.
Toate masuratorile alea sunt minciuni, an de an mai adauga cate una, sa le faca mai atractive, desi is niste calcare erodate, prapadite, niste piramide fara forma nici forma de piramida nu mai e
Precizia este esentiala in stiinta, asa ca hai sa fim un pic mai exacti. Care piramida? Daca vorbesti de piramida lui Keops, de ce oare celelalte piramide nu arata si ele cine stie ce mistere?
Face parte din cele 7 minuni pentru ca a fost cea mai mare constructie de pe Terra, dar este o constructie plina, cu doar o camera si o galerie la interior, ca si celelalte piramide. Daca aloci destui oameni si destul timp, si ai experienta a mii de ani de construit mastabe, palate, temple si piramide, o faci fara probleme.
Știu ca era o teorie despre faptul ca extratereștrii au contribuit la crearea acestei mari piramide. Se spune ca nu au aveau cum în niciun caz sa facă asta singuri cu atâta precizie. Și mie mi se pare credibil. Tu ce crezi?
Am auzit de teoria asta. E și credibilă, și necredibilă Credibilă din motivele menționate de tine, necredibilă pentru că în acest caz ar trebui admisă existența extratereștrilor, ceea ce este exclus.
Am văzut un documentar în care era vorba despre faptul ca anumiti oameni cu o cariera în armata atestau ca au văzut OZN uri în apropierea bazelor lor nucleare. Cică s-au apropiat atât de mult ca la un moment dat au dezactivat toate bombele nucleare de acolo pentru câteva minute bune. Iar ei considerau ca era un semn ca oamenii sa renunțe la folosirea lor. Nu știu, erau marturii foarte credibile din partea unor oameni care nu cred ca puteau minți sau puteau fi păcăliți asa de ușor.
Inaltimea piramidei a pierdut in timp cam 10 metri. Distanta de la Pamant la Soare variaza de-a lungul unui an. A fost totusi stabilita CONVENTIONAL de astronomi la 149.597.870.700 m, pentru a fi folosita in calcule astronomice. Cum poate o inaltime initiala reconstituita aproximativ sa fie EXACT a miliarda parte dintr-o unitate astronomica conventionala? Vezi, cred, ca termenul ''exact'' nu se potriveste deloc aici. Iar daca inaltimea nu este exact a miliarda parte din distanta, nu mai inseamna nimic. Iti las tie placerea sa descoperi ca si celelate ''corelatii'' sunt la fel de false.
Inaltimea initiala a piramidei lui Keops, 146, 6m. Distanta de la Pamanat la Soare, 149.597.870.700m. Nu numai ca nu e exact. Diferenta e astronomica. In sensul propriu al termenului.
Dar stii ca Marea Piramida este asezata pe o baza cu latura ceva mai mare. Sa fi existat o alta piramida inainte?
Marea Piramida este asezata pe un Ley Line, o falie energetica.
De asta ce zici?
Exista oameni care au vazut o legatura intre piramide si constelatii, eu cosider ca ei faceau cu ajutorul piramidelor ritualuri vechi pentru ploaie sau vreme buna pentru culturile lor si viata de zi cu zi