| blondissima a întrebat:

TOT... e NIMIC atunci cand nu ai cu cine sa-l imparti?

19 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Nonsens.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nu există totul fără persoanele cu care ar trebui să împarţi restul lucrurilor care se încadrează în acest "tot".

| harciog a răspuns:

N-ar trebui sa avem "timp"sa constientizam"totul".El nu exista pentru noi.

nony
| nony a răspuns:

Si!? Fraza ta merge si pe dos : Nimicul e tot atunci cand ai cu cine sa-l imparti.Macar suferinta daca TOT e cam relativ.

| blondissima explică:

@Katya, tot in fraza mea = tot ce ai (de impartit). Nimeni, intreg la minte, nu imparte persoana iubita!

| blondissima explică:

@nony, perfect de acord.

| blondissima explică:

Kron, e prea mult dar ce valoare are?

| Chris a răspuns:

Nu conteaza, e mare dragostea in avatarul tau, nu-ti face probleme. laughing

| MenInShadow a răspuns:

Nu mereu, daca esti o fire care adora banii si esti zgarcit, nici draq nu te face sa imparti cu cinevalaughing
Dar depinde ce ai de impartitwinking daca nu ai prieteni cu care sa-ti imparti bucuriile si supararile, daca nu ai familie cu care sa-ti imparti necazurile, asta are ceva senswinking

| claudia01 a răspuns:

Da,dar nimeni nu va recunoaste.

| AnonimGirl a răspuns:

In unele cazuri, da. Cum ar fi dragostea. Daca nu ai cu cine s-o imparti este un nimic. Sper ca te-am ajutat. Pa!

| LoveAgain a răspuns:

Exact :-

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeule,cita dreptate ai, ce adevar dureros ai spus.Mult noroc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand spui ca ai totul, inseamna ca ai si persoana potrivita langa tine.In cazul in care nu stii sa te bucuri de ceea ce ai, in schimb, totul nu reprezinta nimic pentru tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blondissima,eu am tratat ideea la general,cand nu poti spune ca ai totul daca, de fapt, iti lipseste ceva.Acest "tot" despre care vorbesti este,de fapt,un "tot"cu exceptii(iar una dintre principalele exceptii este,bineinteles,partenerul de viata).
In acest caz, raspunsul la intrebare este: nu tocmai. Spun asta deoarece sunt persoane care prefera singuratatea, iar in astfel de cazuri acest tot nu reprezinta nici pe departe nimic.Acelasi lucru este valabil si in cazul persoanelor care stiu sa apreciaze tot ceea ce au, chiar daca le-ar mai lipsi ceva; la urma urmei, nici-un lucru bun pe care ti-l da viata nu e de neglijat.Chiar si in cazul majoritatii persoanelor care urmaresc in special realizarea personala, acest tot nu este neglijabil.Nu reprezinta la fel de mult cat reprezinta pentru un singuratic, dar nu reprezina nici pe departe nimic.In concluzie, aceasta afirmatie este valabila in foarte putine cazuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Tot" este prea mult, atunci cand n-ai cu cine sa imparti.

| DiaNa357 a răspuns:

Bunahappy
Cam asa ceva, daca nu ai iubit/a sau prieteni cu cine sa impartzi toate bucuriile vietzi...
:*:*:*

Răspuns utilizator avertizat
| maraya a răspuns:

No