Pentru mine sanatatea e pe primul loc, dar fara bani practic nu existi, asta spune societatea asta.Suntem manipulati sa fim niste sclavi ai banilor, controlati de mass-media, manipulati de diferite de mase de oameni.Un singur cuvant si am putea sa nu mai fim aici, sau sa luam atitudine, dar vorbesc degeaba cand vecinul isi ia sticla de bere si isi fumeaza ultimele tigari din alocatia copilului.
Da raymusic, dar gandeste-te asa.
Ce ai alege intre bogatie si sanatate?
Sper ca te-am pus pe ganduri.
Bafta !
Ai un mod foarte ciudat de a vedea viata, probabil o sa realizezi asta mai tarziu, cand te vei maturiza. Sau poate ai motivele tale sa gandesti asa.
Have a nice life
Scuze ca iti zic, dar ai un caracter infect.Tu te uiti doar dupa bani.Ei bine, oricine poate castiga bani, muncind.Banii nu cad din ceruri.Dar sanatatea ta nu ai cum sa o muncesti decat daca mananci sanatos si faci miscare.Dar exista mii de virusi care duc la boli letale vietii.Sanatatea este cea mai importanta!
Asa sunt unii bogatasi, se plang ca banii nu le aduc fericirea doar ca n-au de altceva ce sa se planga, cu exceptia celor bolnavi sau lipsiti de dragoste. Exista boli incurabile, din pacate. Dragostea o gasesti greu de tot. Orice om, pana la urma are nevoie de sufletul pereche.
Inainte sa-ti pui o astfel de problema, ar trebui sa-ti revizuiesti gramatica. Stai tare prost, gogule. ( Ti-as spune ca fara ea o sa ai foarte, foarte mari probleme, dar in ziua de azi, la cata prostie se promoveaza... Ma rog, treaba ta din ce clasa sociala vrei sa faci parte. )
Nu o sa fii sanatos prea mult timp fara bani, in primul rand. In al doilea bani chiar aduc fericirea sau daca nu banii atunci bunurile materiale. Daca esti sarac nu iti poti permite ce isi permite un bogat dar un bogat, prin foarte multe cai, poate obtine niste prieteni buni sau sanatate, macar cat a unui sarac.
Eu insa nu iti recomand sa privesti viata din unghiul asta.
Iti raspund la intrebare cu un exemplu. Daca ai un apartament cu o camera, iti dorecti un apartement cu 4 camere iar mai apoi o casa. Daca ai 1 milion de lei in banca iti doresti maai mult. Din aceasa cauza banii nu aduc fericirea pentru ca asa suntem noi oamenii(majoritatea) ne dorim tot mai mult.
Un nonsens, miile de virusi care duc la boli letale(nu letale vietii.) sunt atrasi mai mult de oamenii bogati? Sanatatea nu o poti munci, ce vrei sa zici? Nu oricine poate munci cum zici tu, din multe motive in primul rand si in plus Daca banii nu aduc fericirea de ce toata lumea vrea un serviciu? Fi tu fericit fara bani si lasa-ne pe noi.
Am vazut multe cazuri de oameni foarte saraci foarte bolnavi caruia le trebuiau bani sa isi traiasca viata.
Eu nu înţeleg. A te maturiza,înseamnă sa-ţi schimbi modul de gândire? Presupun că tu te consideri matură, şi ai impresia că gândeşti corect. Iar dacă eu sunt total împotriva a ceea ce gândeşti tu, sunt imatur, şi mai târziu tot am să-ţi dau dreptate.
Dacă asta ai înţeles tu din maturizare, te compătimesc.
Ba din contra, cei care nu are bani spune asta, pisica cand nu ajunge la carnati zice ca nu-i place ca sunt strambi.
Banii sunt necesari unui trai decent.Dar ei nu iti aduc fericirea.Cu bani poți cumpăra un pat, dar nu poți cumpăra somnul, poți cumpăra cărți, dar nu și înțelepciune, poți cumpăra hrană, dar nu și pofta de mâncare, o casă, dar nu şi un cămin, medicamente, dar nu sănătate, luxul, dar nu şi fericirea, imaginea, dar nu şi caracterul, religia, dar nu și salvarea.
Pentru mine banii nu reprezinta o prioritate. Daca inainte incercam sa acumulez cat mai multe bogatii si tot nu eram fericita, caci lacomia de avere este ca o lipitoare care spune,, mai vreau,, acum nu sunt o prioritate pentru mine, dar am gasit bucuria si pacea.
Citate de tipul celui dat de tine, merg, cand sunt spuse de o adolescenta semi-retardata de 15 ani,care nu stiu cum merg lucrurile in lumea reala,pe facebook sau orice alt site unde isi pierd timpul cei ce o ard pe idiotenii semi-inspirative.
Ai auzit de vitamine ce stimuleaza pofta de mancare?
Ai auzit de somnifere?
Ai auzit de acomodare, in acea casa, pentru a o transforma in camin? Si oricum, e preferabil sa ai o casa decat un camin.Du-te de vorbeste cu unul ce si-a pierdut casa cu recuperatori/camatari, si te vei convinge.
Ai auzit de bypass coronarian? Costa 200 de mii de dolari,da' iti da niste multi ani buni de trait in continuare,daca te chinuie inima.
Ai auzit ca fericirea e abstracta,dar mai ales,variabila,de la om la om?
Ai auzit ca singura salvare sta in spargerea lanturilor in care omul este tintuit de religii,popi, muftii, rabini, carti antice scandalose si zei malevolenti?
La caracter ai dreptate, acolo n-am ce zice.
Tu nu intelegi care este esenta celor spuse de mine. Poti sa ai bani dar cu ei nu poti sa cumperi dragostea adevarata.De exemplu eu aveam un pretendent a carui tata lucra in Minister aveau foarte multe bogatii, dar eu l-am iubit pe fostul meu logodnic si am ales ceea ce mi-a placut.La fel este si cu sanatatea, poti sa iti cumperi medicamente, dar nu sanatate, somnifere dar nu odihna.
E o fata crescuta de parintii, logic ca habar nu are cum e viata din moment ce nu a dat ochii cu ea