| RAY a întrebat:

Totii astia care spun ca banii nu le aduce fericirea de ce se lupta sa aiba cat mai multi?

banii sunt foarte importanti in viata, si un orb vede mai bine realitatea, sau ipocrizia e mare

Răspuns Câştigător
| Omulrational a răspuns:

Pentru mine sanatatea e pe primul loc, dar fara bani practic nu existi, asta spune societatea asta.Suntem manipulati sa fim niste sclavi ai banilor, controlati de mass-media, manipulati de diferite de mase de oameni.Un singur cuvant si am putea sa nu mai fim aici, sau sa luam atitudine, dar vorbesc degeaba cand vecinul isi ia sticla de bere si isi fumeaza ultimele tigari din alocatia copilului.

63 răspunsuri:
| Rollwo a răspuns:

Da raymusic, dar gandeste-te asa.
Ce ai alege intre bogatie si sanatate?
Sper ca te-am pus pe ganduri.
Bafta happy!

| RAY explică (pentru Rollwo):

Daca ai bogatie ai si sanatate

| Rollwo a răspuns (pentru RAY):

Nu este adevarat! Sa zicem ca ai cancer si esti putred de bogat.Te duci intr-o tara organizata, bogata si mare si urmezi un tratament.Corpul tau in momentul in care nu mai rezista tratamentului, mori.

| TiffanyღBJ a răspuns:

Banii nu le ADUCE fericire?
Si TOTII?
Serios?

| RAY explică (pentru Rollwo):

Si sarac te vei vindeca? macar bogat te tratezi dar find sarac mori in chinurii

| TiffanyღBJ a răspuns:

Ai un mod foarte ciudat de a vedea viata, probabil o sa realizezi asta mai tarziu, cand te vei maturiza. Sau poate ai motivele tale sa gandesti asa.
Have a nice life happy

| Rollwo a răspuns (pentru RAY):

Scuze ca iti zic, dar ai un caracter infect.Tu te uiti doar dupa bani.Ei bine, oricine poate castiga bani, muncind.Banii nu cad din ceruri.Dar sanatatea ta nu ai cum sa o muncesti decat daca mananci sanatos si faci miscare.Dar exista mii de virusi care duc la boli letale vietii.Sanatatea este cea mai importanta!

| RAY explică (pentru TiffanyღBJ):

Mam maturizat deja, crede-ma viata fara banii e foarte grea

| TiffanyღBJ a răspuns (pentru RAY):

Ok happy

| RAY explică (pentru TiffanyღBJ):

Nb

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa sunt unii bogatasi, se plang ca banii nu le aduc fericirea doar ca n-au de altceva ce sa se planga, cu exceptia celor bolnavi sau lipsiti de dragoste. Exista boli incurabile, din pacate. Dragostea o gasesti greu de tot. Orice om, pana la urma are nevoie de sufletul pereche.

| Irinnaaa a răspuns:

Inainte sa-ti pui o astfel de problema, ar trebui sa-ti revizuiesti gramatica. Stai tare prost, gogule. ( Ti-as spune ca fara ea o sa ai foarte, foarte mari probleme, dar in ziua de azi, la cata prostie se promoveaza... Ma rog, treaba ta din ce clasa sociala vrei sa faci parte. )

| speşăl a răspuns:

Nu o sa fii sanatos prea mult timp fara bani, in primul rand. In al doilea bani chiar aduc fericirea sau daca nu banii atunci bunurile materiale. Daca esti sarac nu iti poti permite ce isi permite un bogat dar un bogat, prin foarte multe cai, poate obtine niste prieteni buni sau sanatate, macar cat a unui sarac.
Eu insa nu iti recomand sa privesti viata din unghiul asta.

| speşăl a răspuns (pentru speşăl):

Sau mai bine zis iti recomand sa nu o faci

| Razvanel93 a răspuns:

Iti raspund la intrebare cu un exemplu. Daca ai un apartament cu o camera, iti dorecti un apartement cu 4 camere iar mai apoi o casa. Daca ai 1 milion de lei in banca iti doresti maai mult. Din aceasa cauza banii nu aduc fericirea pentru ca asa suntem noi oamenii(majoritatea) ne dorim tot mai mult.

| speşăl a răspuns (pentru Rollwo):

Un nonsens, miile de virusi care duc la boli letale(nu letale vietii.) sunt atrasi mai mult de oamenii bogati? Sanatatea nu o poti munci, ce vrei sa zici? Nu oricine poate munci cum zici tu, din multe motive in primul rand si in plus Daca banii nu aduc fericirea de ce toata lumea vrea un serviciu? Fi tu fericit fara bani si lasa-ne pe noi.
Am vazut multe cazuri de oameni foarte saraci foarte bolnavi caruia le trebuiau bani sa isi traiasca viata.

| valentino52 a răspuns:

No money no honey

| harciog a răspuns:

Baiii,pune-mi naibii interdictia aia ca iese iar scandal...

| Wøodenpints a răspuns (pentru TiffanyღBJ):

Eu nu înţeleg. A te maturiza,înseamnă sa-ţi schimbi modul de gândire? Presupun că tu te consideri matură, şi ai impresia că gândeşti corect. Iar dacă eu sunt total împotriva a ceea ce gândeşti tu, sunt imatur, şi mai târziu tot am să-ţi dau dreptate.
Dacă asta ai înţeles tu din maturizare, te compătimesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne luptam sa avem cat mai multi pentru ca avem nevoie de mancare, imbracaminte, consultatii, etc.
Dar asta nu inseamna ca banii te fac fericit.Nu.
E o necesitate materiala care cauzeaza stres, nervi, etc.Nicidecum fericire.big grin

| Hombre a răspuns:

Ba din contra, cei care nu are bani spune asta, pisica cand nu ajunge la carnati zice ca nu-i place ca sunt strambi.

| EmaS a răspuns:

Banii sunt necesari unui trai decent.Dar ei nu iti aduc fericirea.Cu bani poți cumpăra un pat, dar nu poți cumpăra somnul, poți cumpăra cărți, dar nu și înțelepciune, poți cumpăra hrană, dar nu și pofta de mâncare, o casă, dar nu şi un cămin, medicamente, dar nu sănătate, luxul, dar nu şi fericirea, imaginea, dar nu şi caracterul, religia, dar nu și salvarea.

| RAY explică (pentru EmaS):

Fiecare are propia parere, nu oblig pe nimeni sa aiba acelasi ca a mea, ai dreptate ofera un trai decent pentru mine aduce si intretine fericirea

| EmaS a răspuns:

Pentru mine banii nu reprezinta o prioritate. Daca inainte incercam sa acumulez cat mai multe bogatii si tot nu eram fericita, caci lacomia de avere este ca o lipitoare care spune,, mai vreau,, acum nu sunt o prioritate pentru mine, dar am gasit bucuria si pacea.

| Dumnezău a răspuns (pentru EmaS):

Citate de tipul celui dat de tine, merg, cand sunt spuse de o adolescenta semi-retardata de 15 ani,care nu stiu cum merg lucrurile in lumea reala,pe facebook sau orice alt site unde isi pierd timpul cei ce o ard pe idiotenii semi-inspirative.

Ai auzit de vitamine ce stimuleaza pofta de mancare?
Ai auzit de somnifere?
Ai auzit de acomodare, in acea casa, pentru a o transforma in camin? Si oricum, e preferabil sa ai o casa decat un camin.Du-te de vorbeste cu unul ce si-a pierdut casa cu recuperatori/camatari, si te vei convinge.
Ai auzit de bypass coronarian? Costa 200 de mii de dolari,da' iti da niste multi ani buni de trait in continuare,daca te chinuie inima.
Ai auzit ca fericirea e abstracta,dar mai ales,variabila,de la om la om?
Ai auzit ca singura salvare sta in spargerea lanturilor in care omul este tintuit de religii,popi, muftii, rabini, carti antice scandalose si zei malevolenti?

La caracter ai dreptate, acolo n-am ce zice.

Asta nu inseamna ca nu aduce fericirea ca tie nu tia adus

| EmaS a răspuns (pentru Dumnezău):

Tu nu intelegi care este esenta celor spuse de mine. Poti sa ai bani dar cu ei nu poti sa cumperi dragostea adevarata.De exemplu eu aveam un pretendent a carui tata lucra in Minister aveau foarte multe bogatii, dar eu l-am iubit pe fostul meu logodnic si am ales ceea ce mi-a placut.La fel este si cu sanatatea, poti sa iti cumperi medicamente, dar nu sanatate, somnifere dar nu odihna.

Multe pers fara medicamente mor

| RAY explică (pentru Wøodenpints):

E o fata crescuta de parintii, logic ca habar nu are cum e viata din moment ce nu a dat ochii cu ea

| EmaS a răspuns (pentru RAY):

Nu poti sa cumperi fericirea cu bani.In schimb poti sa fi fericit daca esti multumitor cu ceea ce ai.ACESTA ESTE SECRETUL FERICIRII!

Întrebări similare