anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Totul in Ziua de Azi Parca se rezuma doar la doua lucruri

Sex Si Bani Cat mai mult Sex si Cati mai multi Bani

Cam Astea sunt lucrurile Dupa care Fugim si ne ostenim sa le avem
prin orice mijloace posibile Nimic nu mai conteaza mai mult in ziua de azi ca aceste doua lucruri

voi Ce zice ti?

Răspuns Câştigător
| Feel a răspuns:

Este perfect adevarat. De multe ori ma gandesc si imi doresc sa fi trait acum 50 de ani, dar nu in Romania.

15 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Vezi tu, unii mai aleargă şi după sănătate, dragoste, fericire...
Aşa că nu, nu pot să-ţi dau dreptate, cum că TOTUL se rezumă doar la sex şi bani. Mai există şi alte lucruri cel puţin la fel de importante...

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Să nu-ţi mai reverşi frustrările la ştiinţă şi filozofie, asta zic!

| Flav a răspuns:

Dar gramatica? De gramatica ce zici? Pune mana pe carte si abia apoi sa vorbesti de bani!

| Polaris a răspuns:

Dacă prin sex vrei să ajungi la perpetuarea speciei şi prin bani la o marcă mai evoluată a trocului, deci a obţinerii de bunuri... Pe jumate ai dreptate, pe jumate nu.

| costis a răspuns:

Mai este si divertismentul, distractia. Mai multi microbisti din Londra au spus ca pentru ei fotbalul e mai important decat sexul. Mai e si dorinta de apreciere. Si mai sunt lucruri dupa care nu alergam, dar in care ne pierdem - TV, Net-ul.

| RhoOphiuchi a răspuns:

Pisi, asta asa a fost dintotdeauna. Nu stiu ce va face pe unii sa credeti ca a fost vreodata mai bine, mai cu alte principii, si ca acu' s-a degradat brusc omenirea. Asta e natura omului, cauta piramida nevoilor a lui Maslow. Oamenii au nevoie de hrana, siguranta, comfort => astea se cumpara cu bani/posesiuni valoroase; si au nevoie sa se reproduca =>au nevoie de sex. Asa merge specia umana.

| Azazel_2358 a răspuns:

Cam asa ceva...si ce daca e bine n-are nimica!

| HelpMeNow a răspuns:

Da asa e, mai ales in Romania, unde este vorba de bani, faci si crima... cu sexul mai mult la cei tineri big grin nu stiu cati mai trec de 17-18 ani si sa nu mai fie virgin/a... asta e ZIUA DE AZI, cand ai bani te bagi in datorii pana se termina si dupa aia iti dai cu capul de pereti.

| PinkDea a răspuns:

Ai perfecta drepate ...parca am trai intr-o jungla doar ca noi putem vorbi

| Ecou a răspuns:

Eu zic asa : laba in loc de sex, prieteni in loc de bani! asa ne simtim si noi mai diferiti!

| dentartes a răspuns:

Depinde de fiecare persoana, cat de mult se respecta si cat tine la principiile si valorile mostenite in cei sapte ani de acasa, daca ii are happy

| MaryLoveAnime a răspuns:

Nu cred,daca razi de ele sau le ignori, isi pierd din valoare, fi mai optimist.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai descoperit si tu apa calda? Cind anume a fost altfel?

| Goldenboy97 a răspuns:

Mda...mai ales copii astia de azi sunt cam perversi, dar ce sa le faci oh go on.

| KarinneAidin a răspuns:

Pe mine una nu ma intereseaza sexul. Iar bani sa am atat cat imi trebuie pentru strictul necesar. Nici la limita nici la extreme. Depinde de om. Nu suntem toti la fel crede-ma!