Nu stiu ce sa spun despre asta dar totusi cred ca fiecare fapta sau fiecare intamplare are o invatatura adica poti invata de la fiecare om ceva bun.de la oamenii cu care interactionezi ca sa zic asa ai de invatat cate ceva.de la familie, prieteni, etc poti culege ceva care poate sa te ajute la un moment dat
Doar in lumea noastra totul trebuie sa se intample cu un motiv. Eu merg pe random...
Totul se intimpla cu un motiv, de exemple nu ai nevoie, e de ajuns sa te uiti atent in jurul tau.
Eu cred ca e doar totul se intample din simpla intamplare, oricum fiecare face un lucru pentru ca are un scop anume.
Totul este stabilit inca de dinainte sa ne nastem.Madonna,Britney sau Susan Boyle au ajuns cantarete mai devreme sau mai tarziu fiindca asa le era scris.
Altii au ajuns presedinte gen Obama sau mari sportivi.Toti avem un destin.Asa cred eu. :-s
Totul este de fapt haotic. Oamenii pe care-i întâlnim sunt și rai și buni asa și influentele lor asupra noastră. Iubirea slăbește judecata raționala, iar apoi cum e norocul, persoana este cea potrivita sau nu. Cei care au reușit în viata au avut sau norocul sau intuiția sa aleagă bine atunci când au întâlnit o răscruce. Eu cam asta cred.
rainbowkiss întreabă:
AvalohAlyn întreabă: