| Anonim1384738 a întrebat:

TPU Dacă Dumnezeu a creat lumea, de ce a creat si atâtea planete si galaxi la sute de ani lumina?

8 răspunsuri:
| Shammal a răspuns:

Orice punct in univers e la un gand distanta

| Kaℓi a răspuns:

Pentru ca a putut.

Dar nu pricep unde e contradictia.

| sublime89 a răspuns:

Planetele sunt la sute de ani lumina, unele dintre ele. Galaxiile sunt la milioane si miliarde de ani lumina distanta de noi. D-zeul biblic e un zeu al unui univers foarte mic, compus din Pamant, Soare, Luna si cateva stele pentru iluminat noaptea. Cei care au scris biblia nu era constienti de marimea universului. Asta am aflat-o abia recent. Nu a trecut inca un secol de cand am descoperit ca exista si alte galaxii in afara de a noastra. Din pacate pentru crestini, ceea ce am aflat recent despre univers nu confirma deloc asteptarile lor. Niciun om nu cred ca-si poate imagina cat e de mic, sau cat e de mic Pamantul. Daca am fi distrusi maine, in univers nu s-ar observa nicio schimbare. Suntem nesemnificativi.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Cine a scris Biblia nu prea le avea cu astronomia.
Ori dumnezeul evreilor habar n-avea cum este sistemul solar ori evreii au scris de capul lor Biblia.

| SSJGohan3 a răspuns:

Daca fiecare pamantean isi va dori candva sa aiba o planeta a lui sa fie de undewinking de aia

| SSJGohan3 a răspuns:

Pentru ca ne iubeste pe toti..si in caz ca vrei sa iti iei o planeta a ta sa ai de unde, doar din iubire

| Anca6991 a răspuns:

Nu tin minte sa se mentioneze de planete/galaxii in Biblie. Se spune de pamant,cer, apa, vegetatie, fauna, om. Oricum multe lucruri sunt interpretabile si ne sunt spuse intr-o maniera credibila. Poti intreba un profesor de religie, profesorului meu ii placeau intrebarile astea, si iti poate da mai multe detalii despre ce scrie in Biblie.

| Anonim1384738 explică:

SSJGohan3. Pai pe majoritatea planetelor nu sunt condiții de viață din câte știu (cele cunoscute). Si dacă ar fi așa, sa ne deplasam pana la ce planeta vrem ar dura ani lumină.