| LittleRose a întrebat:

TPU nu stiu daca e potrivita categoria stiu ca am o problema de ordin major si solicit ajutorul tuturor. Fara raspunsuri rautacioase.As vrea sa stiu cu siguranta daca este vorba de farmece sau alte vrajitorii sau la mijloc se afla doar dragoste oarba.Mama mea intentioneaza sa se mute la "concubinul" ei pe care l-a cunoscut de mai putin de un an. Mi-a spus ca imi va da jumatate din salariu si ca va veni odata la o saptamana sau doua sa ma vada.Nu vreau sa imi spuneti ca este denaturata. Vreau doar sa ma lamuriti cam despre ce ar fi vorba. Daca vorbim de farmece pentru ca stiu ca una din rudele apropiate ale "concubinului" se ocupa cu ele.As vrea sa imi spuneti daca v-ati confruntat cu ceva similar si ce solutii as putea gasi pentru a fi bine. Mi-am pierdut deja un parinte el fiind decedat.Nu as vrea sa raman si fara al doilea. Funda mare si va multumesc mult pentru ajutor!

Răspuns Câştigător
| wales a răspuns:

Este o situație tristă,nu e nevoie sa dai date personale despre tine legate de vârsta,frați etc.
Dacă mama ta este vrăjita sau a întâlnit iubirea vieții ei,nu se cade si nu este frumos să ne dăm cu presupusul mai ales când cineva suferă,tu mai mult aștepți un sfat pentru problema în care te aflii.
Dacă ești minoră si ești sub întreținerea ei,adică '' ea este tutorele tău de drept '',cel mai corect este sa poți avea o discuție cu mama ta pentru a rezolva criza în care ești si dacă crezi ca este necesar sa fi asistata de un adult,persoana de încredere,ruda,vecin etc,cu atât mai bine. Mai exista si rezolvare la autorități, pentru că mama ta are niște obligații familiale, dar este de preferat o rezolvare amiabilă.
Dacă ai depășit vârsta de 18 ani...sincer,este mai greu sa ai o rezolvare favorabilă.
Roagă-te la Dumnezeu să-ți rezolve problema, de multe ori oamenii se vad neputincioși în fata problemelor si singurul care mai poate îndrepta ceva este doar Dumnezeu. Ma voi ruga pentru tine si problema ta, domnul sa te tina tare.

6 răspunsuri:
| DorelSudoru a răspuns:

Mama Ta e curva scuze ca zis asta dar daca tatal tau a murit si ea te lasa singura ca sa se duca la altu?
Nu cerde in farmece...de ce nu te ia si pe tine la ala?

| micutadhampir a răspuns:

Poate are cununiile legate de ale concubinului.

| vader a răspuns:

Cati ani ai tu? Cati ani are mama ta? Cand a murit tatal tau? Cati ani are concubinul? Mai ai frati surori? Daca da, ce varste au? Concubinul are copii? Tu unde urmeaza sa locuiesti? Cu cine? La prima vedere e cea ciudat ca un parinte sa isi lase copilul dar raspunsurile la intrebarile de mai sus pot sa mai faca putin lumina in acest caz.

| ことみ a răspuns:

Eu nu stiu cum e sa fi in situatia ta, deoarece mama nu vrea sa plece niciunde fara mine. Nici eu nu am tata, ei fiind divortati. Momentat amandoi ( tata si mama) au cate un prieten(a), dar atat stiu.Pentru mine nu ar fi o problema, pot trai si singiura, dar daca pe tine te afecteaza, trebuie sa le spui ce simti. Cu siguranta mama ta trebuie iubeste si o sa i se faca dor de tine, si locuitul impreuna s-ar putea sa fie pentru o perioada scurta de timp. Dar tu poti sa le spui parerea ta, sigur vor intelege. Cat despre farmece si vrajitorii, nu zic ca e imposibil, dar, parerea mea, posibilitatea e 10%.Iti tin pumnii, si daca, desi nu iti doresc, o sa ramai singura, poti vorbi cu mine. soul_eater13@yahoo.com

| Ronnii33 a răspuns:

In primul rand imi pare rau pentru... situatie.
Din ce spui tu mama ta nu este denaturata, dar pare vrajita. Daca te iubeste cu adevarat nu ar face asta deci s-a intamplat ceva in sufletul ei.Barbati au talentul acesta si te sfatuiesc sa gandesti cu atentie si sa mai ceri sfaturi...si sper sa nu o raneascawinking
Noroc!happy

| nevertoolate a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu mama ta si sa ii spui ca iti doresti si tu sa fie fericita,dar trebuie sa nu se grabeasca si sa se gandeasca bine la ce face si sa il cunoasca mai bine, lasandute si pe tine sa il cunosti, astfel sa vezi daca estide acord cu asta si sa vezi ce fel de om este.atunci o sa iti dai seama despre ce e vorba.de farmece nu prea cred.de asta spun sa vorbesti cu mama ta si sa o intrebi daca il iubeste si e pregatita sa traiti impreuna, ca o familie. funda?