| nlk a întrebat:

TPU pregatitiva ca azi pe 11.11.11 la ora 11:11:11 se va deschide un portal si aveti grija sa nu intrati in el ca cine stie ce va asteapta pe acolo

11 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Sa mor daca nu m-apuc sa fac sex la 11 fara zece.Macar sa crap dreaku fericit.

| Vizitiul a răspuns (pentru harciog):

Pe la 11 fara 10? Eu nu m-as mai apuca pentru atat...

| harciog a răspuns (pentru Vizitiul):

Nu am specificat ca-l si termin cam pe la 12 asa dar mare-i Doamne doamne si a tinut cu noi.

| aliceinchains a răspuns:

Puteam sa jur ca o sa gasesc pe TPU intrebari de genu'!

| Dumnezău a răspuns (pentru aliceinchains):

Sunt multi,maria ta, sunt multi, dar prosti... laughing

| evostyle7 a răspuns:

Gata si anul` asta cu aberatiile astea zi/luna/an - ora/minut/secunda identitce.
Om` mai indura si la anul` aceleasi aberatii deplasate, ca din 2013 se gata smecheria. Haha happy

| Deny1333 a răspuns:

S-a deschis un portal: adică, s-a mărit gaura şezutului tău gelatinos, ai băgat mâna să vezi ce e acolo ca-n Robotzi şi te-a înghiţit cu totul, transformându-se într-o gură de canal în care plouă cu şobolani.
Whatevăăăr.

| ROB3RT89 a răspuns:

Da,e plin de rusoaicelaughingSa vezi diseara la stiri, din cauza a nu stiu ce, s-a amanat!

| TotEuBaiiIsBack a răspuns:

Neah...nu ajteapta nimic interesant! in schimb dupa c s`a deschis portalu` mi-a disparut mata...o avea vreo legatura? cand se mai deschide portalu` ca vreau sa merg dupa pisicaa!crying
mitzy? aa gata a venit era peste gard blushing
acum wtf? a mai venit sf lumii de vreo 4 ori confused cand a aflat ca trebuie` sa treaca prin Romania s`a razgandit...
bah! sa ne multumiti noua romanilor ca fara noi acum erati dracu prin vreun portal magic cine stie

| Aryadna a răspuns:

Eu nu cred in sfarsitul lumii, dar multumesc pentru informati

| Onissy a răspuns:

A trecut 11:11.s-a deschis vre`un portal si nu am aflat?=]]=]]