Si cine te-a pus/obligat sa-l astepti? Chiar ai crezut ca poate cineva sa stie cand se va sfarsi lumea? Nu baga in seama toate tampeniile debitate in massmedia si o sa-ti fie un pic mai bine! Numai bine!
Nici nu am asteptat, am fost convinsa ca nu este si nici nu va vi in decurs de 100 de ani cel putin.
Eu m-am saturat sa vad cum decurge criza financiara si legile tampite care le baga in Spania ca sa nu mai ramana romanii la ei in tara.
Asteaptal.El nu va veni (daca va fi sa vina) cand vor toti falsii profeti, ci atunci cand Dumnezeu va hotari.
Astia care spun de exemplu ca sfarsitul lumii va fi peste 5 minute sunt niste mincinosi care vor doar sa isi vanda articolele.numai Dumnezeu stie cand va fi sfarsitul lumii.
Nu avem de unde sa stim cand vine sfarsitul lumii. Poate vine in 2012, poate nu, poate noi nici nu vom fi aici cand va veni.
Nu mai crede tot ce auzi pe nu stiu unde ca de cele mai multe ori nu e adevarat. Nu vezi ca si zicea cineva ca vine pe 21 octombrie anul asta. Pai uite ca e 23 si se pare ca inca suntem in viata.
Cand vine, atunci vine, si n-ai ce face. Tu traieste-ti viata pana atunci...
Da,pentru ca uni credeau și intrau în panica, după sfârșitul lumii se aveau sentimentul de batjocora și rădeau alți de ei.Aia care nu au intrat la sfârșitul lumii, rad la cei care au intrat.
Nu se stie cand va fi si daca noi vom apuca sa vedem sfarsitul lumii. N-are rost s-o asteptam.
KristalPop întreabă:
Ade întreabă:
AvalohAlyn întreabă: