Pentru mine, pentru cei din jur şi pentru plăcerea de a trece prin viaţă, a clădi sentimente şi a avea amintiri. Şi poate că era o plăcere masochistă, pentru că am trăit să râd mereu după palmele pe care le luam.
Dar tu?
In ultima vreme nici eu n-am stiutrasp la intrebare.am trait si mai am de trait...asta e tot
Era un fel de a spune "trage linie"= gandeste-te...(pentru erotique.bla.bla.).a si super intrebarea. pai pana acum.am trait sa invat
dar tu?
Pentru jocul de lego, colega de gradinita, mama, primul calculator, ea, bicicleta, sora-mea, muntele, o tigara, ea, primul sarut, vecina de la 4, fight club, chitara, vara, ea, familia, melodia preferata, cafeaua, ea, noaptea, somnul, cartea...pentru fiecare din astea am trait la un anumit moment dat. as mai trai pentru mine. pentru ea. pentru noi. pentru visul meu. pentru scena. pentru actorie. pentru libertate. s.a.m.d
Inca imi mai amintesc inceputul pubertatii, asa ca nu vreau sa trag nicio linie momentan.
Dar trebuie sa retin intrebarea, ca sa mi-o pun in 10 ani. Poate atunci nu o sa mai am o scuza...
Bebemikutz,
Chiar stăteam şi mă gândeam... Ce naiba o însemna expresia asta, că n-am mai auzit-o în viaţa mea
Mersi mult pentru explicaţie! Acum pot dormi liniştită.
P.S. Dar cratima unde ai uitat-o? În biberon?
Cine-s eu domnule, să trag linie? Și dacă tot se trage, să știi că am trăit ca să mănânc.