Evident ca este posibila.
Dimensiunile cunoscute (si traite) de noi sunt:
1 - lungimea
2 - latimea
3 - inaltimea
4 - timpul
Pai de unde stiti ca in alta dimensiune nu ar fi? iar daca ar fi posibil ipotetic vorbind in a 5-a a 7-a, fiintele acelea cum ar putea interactioa cu noi? noi le-am putea vedea? dar cum sa ne vada din alt univers? sau de pe alta planeta.
Dar despre ce anume e vorba intr-o dimensiunea a 5-a sau a 4-a teoretic?
Nu există ceva anume în interiorul unei dimensiuini ( într-o dimensiune, cum ceri tu) ca să fie vorba ceva despre. Dimensiunea este un concept matematic. Este extensia noțiunii de dimensiune pe care o avem de la spațiul fizic. În teoria relativității se constată că realitatea este mai complexă și ca să putem explica fenomenele din ea, la viteze mari este nevoie să adăugăm la cele trei dimensiuni ale spațiului, și timpul plus o serie de ecuații care descriu fenomenele din acest spațiu cu 4 dimensiuni. Asta este teoretic.
Ce înțelegi prin altă dimensiune? Trebuie să știi despre ce vorbești înainte să caști gura. Ce înțelegi prin alt univers?
Prin univers inteleg, un spatiu imens unde se gasesc galaxii si planete, iar prin dimensiune aia e ca nu stiu exact ce e si de ce unii tot zic de dimensiune ca si cum ar fi un univers paralel? aud replica deseori " a trecut in alta dimensiune " deci puteti sa-mi explicati asa pe scurt si ce am intrebat inainte ca sunt curios.
Ți-am mai spus, caută, ce e aia dimensiune.
A trecut în altă dimensiune. Întreabă-i pe ei ce e aia, nu pe mine.
Spațiul unde se găsesc galaxii și planete este unicul pe care îl cunoaștem. Dar, el însuși, spațiul, este face parte din modelul nostru despre lume. Când spui. sau ei spun, univers paralel, eu îi întreb în care spațiu. Dacă spui altă dimensiunie, asta nu caracterizează un univers. Nu e suficient să spui atât, sau să spui că e paralel, ca el să existe.
M-am uitat pe wikipedia, bun si care e faza asa pe scurt? deci o fiinta cu 5 dimensiuni poate trai pe alta planeta din Caleea Lactee? de ce credeti ca viata e posibila doar in cate dimensiuni traim noi?
1. Nu există așa ceva pe nici o planetă. Wikipedia spune de multe ori prostii, că nu îi corectează nimeni. 2. Nu cred așa ceva.
Pai si o fiinta din a 5-a poate sa aiba vreo legatura cu a 4-a?
Păi întâi trebuie să existe ființe în dimensiunea a 4 și a 5-a. Apoi, trebuie să existe conexiuni fizice între cele două dimensiuni. După aceea, poate să aibă.
Dar am avut demult o halucinatie gen din filme horror aparuse pe laptop e normal ca adolescent? decat o data am patit, eram adolscent atunci.
Da, în halucinații se încurcă dimensiunile între ele. La fel și cu droguri.
Am un răspuns special pentru tine. Am despre fantome o interpretare personală. Ele nu sunt după mine din zonă supra naturală, ci entități din lumea asta. Ele nu sunt după mine sufletele celor decedați ci entități fizice, da fizice, dar din altă dimensiune. Această dimensiune este după mine reală. iar această dimensiune se referă la energii speciale, necunoscute încă. Nu spirite supra naturale, nu religie, ci altceva.
Defineste dimensiunea 4?
unii zic, ca ar fi timpul, dar nu e o chestie decisa
Am văzut mai demult un desen animat unde un băiat a călătorit cu câinele lui în spaţiu şi acolo a aterizat pe o planetă unde totul, inclusiv oamenii, era bidimensional, apoi acel băiat a luat o figură geometrică ce arăta ca un omuleţ de genul pe care îl desenezi pe hârtie, şi l-a luat cu el acasă şi cu ajutorul unui aparat, l-a făcut pe acel omuleţ tridimensional. Acel omuleţ când a conştientizat starea în care se afla, era confuz, speriat, nu cunoştea nicio figură din jurul lui.
Exact ca acel omuleţ cred că am fi şi noi dacă, peste noapte, am trece în a patra dimensiune.
Nu exista suflet! Este o iluzie a cognitiei, pe scurt, ca pe lung ti-am spus-o deja de doua ori.
Bulgare iarasi e contul tau vechi?