Sentimentul apare atunci cand vrei sa il traiesti.
Atunci cand vrei sa intalnesti, vei intalni cel putin o persoana si iti vei spune : Vroiam sa iubesc la general, acum vreau sa o iubesc pe ea.
Eu consider ca aceasta este principala sursa a iubirii.
Motivul este decizia de a iubi.
Depinde uneori sentimentul este ca o reactie in functie de definitia pe care o ai asupra situatiei, alteori este ceva intuitiv, ceva ce apare in constiinta ta
O sa ti se para stupid raspunsul meu. . Dar eu cred ca in primul rand trebuie sa ai o "inima" :una care "sa simta", "sa iubeasca","sa pretuiasca".
Sunt convins ca trebuie sa existe un motiv dar eu nu il stiu dar cred ca numai dumnezeu stie de unde vin sentimentele.
Simpatia se manifesta cel mai repede fata de persoane cu defecte, deoarece te simti mai bine stand langa o persoana cu mici defecte.
Cred ca da
Toate sentimentele apar din pricina unui motiv.
Desi cred...ura sau cel putin sentimentul ala cand cunosti pe cineva care nu ti'a facut absolut nimic dar tie nu'ti place de el(pur si simplu)
Asta e ceva ciudat
Dar cred ca pentru simpatie, iubire, ura adevarata si restul inima ta are un motiv.
Un zambet, o gluma, un suras sau cateva cuvinte..si deja ceva simti.
Este vorba de alchimia ce are loc in corpul fiecaruia, de reactiile ce rezulta in urma ei si care noi le percepem diferit de la om la om.