| GulDan a întrebat:

Trec zilnic pe langa zeci de fete si ma simt neputincios.

Nu vi se pare trist cum sa ajuns? Trecem ca niste roboti unu pe langa altul...sad Mi-as fi dorit sa poti cunoaste oameni afara.

Daca ma bag in seama cu ele ma cred nebun.

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Azi trebuia sa ies cu una la o cafea, imi lasa numarul pe o hartie si o sun de 2 ori la 10 dimineata si la 12 dupa masa, nu raspunde deloc, au probleme mari ca nici eu nu le inteleg

| GulDan explică (pentru mgtow):

Stiu cum e..Eu trebuia sa ies cu 3 fete luna asta care ele au venit cu ideea...si ce crezi nici una nu a mai iesit...
Nu stiu de ce sunt asa proaste sad ( nu le bag pe toate in oala, la modu general)

| RAY a răspuns:

Da ce ai vrea sa facem sa ne sarutam pe strada? am evoluat in grupuri omul nu este adaptat pentru ceea ce traieste, el este adaptat in pesterea lui langa familia lui atat asa e normal sa fie, asa e in tot regnul animal si nu doar fetele si baieti, integreazate intr-un grup si tu

| Florentina9210 a răspuns:

Mai bine vezi-ti de treaba. Noi, femeile, suntem un ''roman'', de nedeslusit.

| GulDan explică (pentru Florentina9210):

Cu siguranta....eu asta imi doresc sa ne acordam mai multa atentie ca suntem oameni cu totii.

| Florentina9210 a răspuns (pentru GulDan):

Suntem oameni doar fizic, insa psihic suntem niste bestii, vorba lui Ray!

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

La ora asta chiar se cauta sa fii putin nebun.
http://www.tpu.ro/......-si-nu-am/

| Mussette a răspuns:

Asa este, ca cei din jur sunt cu ochii in telefoane. Poate pe Facebook te saluta daca postezi ceva, dar pe strada sunt pea ocupati...S-a ajuns totul sa fie cu susul in jos. Acum 2 ani cand m-am logat pe TPU, parca si cei din jur erau mai umani.

| Dorotheea21 a răspuns:

Acesta am inteles ca este rezultatul "Revolutiei" din 1989. Si e inca bine. big grin
Sa te duci in Occident, sa vezi cum reactioneaza oamenii de pe strada acolo! Nu se atinge nimeni de tine, nici daca ai cazut pe strada in urma unui pre-infarct. happy

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Dorotheea21):

Este adevarat dar nu poti pune tot occidentul intr-o galeata. Eu in Italia vad multa amabilitate, poti dialoga cu necunoscuti pe strada si sunt f amabili si eu nici nu stiu bine limba macar. E drept ca si aici sunt zone si zone, lumea e diversa.

| Dorotheea21 a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

Italia nu e Regatul Unit. Latinii sunt altfel, insa pana la urma se "inchid" si ei. happy

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Dorotheea21):

UK are o populatie tip ghiveci din toate popoarele si natiile din lume ceea ce ii face mai individualisti. In afara ca popoarele germanice sunt mai " reci " din fire o influenta are si nivelul de trai. Cu cat e mai ridicat cu atat fiecare nu are nevoie de o buna comunicare / relatie / prietenie cu ceilati -vecini / colegi / cunoscuti etc. Trebuie luat in considerare avansul tehnologic ( toti sunt numai dupa pokemoni si " socializeaza " pe Facebook ) si religia care nu mai are aceeasi priza la gloata. Si in Ro lumea a devenit mai " etansa " dupa revolutie pe masura ce s-au decalat clasele sociale si s-a cam format o mentalitate tip -fiecare pentru el. Cuba este o tara saraca unde de voie de nevoie toti se sprijina reciproc, se ajuta, sunt foarte unitari. Culmea ca sunt si in topul oamenilor fericiti de pe planeta.

| VenomMMA a răspuns:

Salut, daca tot arati bine asa precum spuneai. Ce motiv ar avea sa te considere nebun? Doar nu sari pe ele si le iei in brate, nu incepi cu replici d-alea de cocalar, asa cred eu...

| WhOo a răspuns:

Majoritatea se lasa greu si vor sa pare indiferente doar asa de ochii lumi in realitatea nu toate sunt asa...

| Ioana_Andreea_1999_o1Mr a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ele. Poate asa nu te cred nebun happy

Întrebări recente