Exist doar sa fac lumea fericita putin timp.
Iubitilor, va sacaie faptul ca nu sunteti destul de frumosi pentru iubita voastra? Eu vin si ma asez strategic langa voi, cand o sa se uite iubita si o sa vada cat de oribil si ciudat arat, sigur o sa vina si o sa va ia in brate si o sa va multumeasca ca aratati asa de bine si ca nu aratati ca mine.
Asta merge si pentru oricine care nu se simte bine in pielea lor, o conversatie cu mine si va simtiti cel mai bine si o sa va spuneti "Bine ca nu sunt ca ciudatul asta" sau "Decat ca asta, mai bine ca mine de 1000 de ori".
Pentru servicii si intalniri face to face, costul este mancare si limonada.(cerintele mele pot varia in functie de anotimp - primavara si iarna - branza cu mamaliga si pui fript cu usturoi cu o carafa de vin fiert. vara si toamna - sunt doar preferinte la bautura, adica limonada. In curand o sa fie si un site HireTheFreak.com)
Exist sa sperii lumea si sa gasesc elementul de ciudat din fiecare persoana.
Pentru că doi oameni au fost in călduri la momentul potrivit.Pentru că din câteva miliarde de spermatozoizi, eu am fost cel mai vioi ( am trișat, ce-i drept, dar să nu mai spui la nimeni ) Pentru că n-a dat nicio boală fatală în mine ( până acum )...și-o să mai exist mult și bine, cam până mă plictisesc de voi.Hai pa!
Pentru ca pot si pentru ca vreau
este o lume minunata aici si o provocare pe masura, de asemenea o perioada de tranzitie, de la razboi catre armonie, de la o intelegere plina de limitari catre una fara limite, este entuziasmant sa vad acesta schimbare, sa o simt pe propria piele
Pentru că Dumnezeu a creat omenirea, si de-a lungul generatiilor m-am născut şi eu!
1. Pentru ca asa au vrut parintii mei.
2. INCA exist pentru ca asa vreau eu.
Where you've been all this time, bro?
Cu totii suntem aici pe pamant, pusi de dumnezeu sa facem o misiune. Adica sa luam un exemplu. Ai vazut oamenii aia care au murit in pprapastia de pe MunteNegru? Daca da, acei 18 oameni care au murit(dumnezeu sa-i ierte ), au fost pusi sa faca o misiune importanta in viata si ei au indeplinit-o.
Cred ca acum intelegi. Fiecare traieste cu un scop anume.
Deci misiunea ălora pe pamant a fost sa moara in prapastie...