| DyNo a întrebat:

Tu de ce mananci? Pentru gust, sau pentru a te hranii?
Aceasta intrebare este pusa din punct de vedere filosofic.

28 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Unii traiesc ca sa manance pe cand altii mananca ca sa traiasca.Desi sunt o gurmanda incerc sa pastrez un echilibru.

Apache
| Apache a răspuns:

Filosofic vorbind eu mananc de foame...

| harciog a răspuns:

Maninc scintei din inteligenta altora.

| harciog a răspuns:

Maninc scinteiele din cauza ca sint vesnic inanit.

| carminaburana43 a răspuns:

Incerc sa imbin cele doua ma hranesc dar numai cu lucruri care imi fac placere.

| Dumnezău a răspuns:

Ca sa fac si altceva, cat timp ma uit la filme.Si uneori, cand n-am mai mancat de peste 10 ore, de foame.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dumnezău):

Tu-ai văzut cât e de la modă ca, atunci când nu dispui de un lexic avansat pentru a avansa o întrebare filosofică inteligibilă, să o arzi în ambiguități de ghișeu, apoi să zici că întrebarea e pusă la modul metaforic, figurat ș.a.m.d? Dacă nu înțelegi ce zic, trage-o privire mai sus.

| Dumnezău a răspuns (pentru anonim_4396):

Ceva pe tiparul "iti place,sunt fin,nu-ti place, am facut-o la caterinca, nu la modul serios".Mie imi mai plac si alea care au aer de tumblr corcit cu o minte usor inclinata spre o privire asupra lumii facuta in general din afecte si trairi de moment, un fel de Trainspotting. Abia acum imi dau seama ca nenea de-a pus intrebarea e tot acela care avea avatar cu ursi combatanti. Unde nu-i, nici eu nu sar cu sacu' sa umplu...

| DyNo explică (pentru anonim_4396):

Daca nu dispui de destula minte pentru a-mi raspunde la intrebare, si nu vrei decat sa faci trolling aducand remarci stupide care nu-si au locul, te invit sa pleci.
Daca tu nu intelegi intrebarea, este treaba ta. Sunt satul de oameni ca tine, asa ca, numai am chef sa-ti vad cuvintele pe care le tastezi, deci iti voi da "ignore", pentru a scapa de comentariile in care nu-ti folosesti mai mult de 1% din IQ.

| Shammal a răspuns:

In principiu pentru a ma hranii iar cu ce ma hranesc in fruncte de ce-mi place, gust; ai amintit de junga si supreavietuirie uite si idea cealalta in care te hranesti cu aer-energie (cauta breatharian)

| Inferno a răspuns:

Pentru gust.

| ioanaioana a răspuns:

Dupa gust, nu i-ar convine nimanui daca ar trebui sa manance ceva neplacut numai pentru a se hrani

| DyNo explică (pentru ioanaioana):

Imi dau seama ca tu te-ai referit la modul propriu, nu la cel figurat la care m-am referit eu in intrebare.
Eu cred, ca daca ai fii pusa sa supravietuiesti intr-o jungla, departe de civilizatie, ar trebui sa gasesti alte surse de hrana, nu cea pe care o iei de la supermarket. Nu cred ca gustul ar fi foarte bun, dar de asta depinzand viata ta, va trebui sa manaci ce-ti ofera jungla, ca sa poti supravietuii.

| andrei a răspuns:

Filosofic vorbind, toti mananca de foame. La inceput. Apoi cand prind gustul mananca doar pentru gust.

| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns:

Pentru a mă hrănii dar în special pentru gust.

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Pentru gust! :-)

| RAY a răspuns:

Pentru gust

| Mădă0611 a răspuns:

Mancare, sa taca stomacul laughing, ronţăieli, pentru gust, sau de plictiseala.

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Pentru ambele!
O zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananc pentru a-i da energia necesara organismului sa supravietuiasca, altfel, ar claca fizic.Numai bine.

| LoveToHate a răspuns:

Ai mânca o mâncare fară gust? Eu nu.
Sinceră să fiu, dacă m-aş rătăci într-o junglă aş mânca doar fructe, nu cred că aş rezista mai mult de 3 zile, asta dacă am noroc să nu mă mănânce vreun animal sălbatic.

| DyNo explică (pentru LoveToHate):

Daca de asta ar depinde viata mea, as manca si mancare fara gust, dar numai daca nu as avea alta alternativa.

| swagMeOutBitch a răspuns:

De foame

| DannaK a răspuns:

Eu mananc dupa gust pentru a ma hrani happy

| zekor a răspuns:

Pap deoarece mi-este fomicălove struck
si sa cresc marelove struck si puterniclove struck

| cristinica1234 a răspuns:

Pentru gust

| Dr4gos a răspuns:

Amandoua

| Girlstrong a răspuns: