Unii traiesc ca sa manance pe cand altii mananca ca sa traiasca.Desi sunt o gurmanda incerc sa pastrez un echilibru.
Incerc sa imbin cele doua ma hranesc dar numai cu lucruri care imi fac placere.
Ca sa fac si altceva, cat timp ma uit la filme.Si uneori, cand n-am mai mancat de peste 10 ore, de foame.
Tu-ai văzut cât e de la modă ca, atunci când nu dispui de un lexic avansat pentru a avansa o întrebare filosofică inteligibilă, să o arzi în ambiguități de ghișeu, apoi să zici că întrebarea e pusă la modul metaforic, figurat ș.a.m.d? Dacă nu înțelegi ce zic, trage-o privire mai sus.
Ceva pe tiparul "iti place,sunt fin,nu-ti place, am facut-o la caterinca, nu la modul serios".Mie imi mai plac si alea care au aer de tumblr corcit cu o minte usor inclinata spre o privire asupra lumii facuta in general din afecte si trairi de moment, un fel de Trainspotting. Abia acum imi dau seama ca nenea de-a pus intrebarea e tot acela care avea avatar cu ursi combatanti. Unde nu-i, nici eu nu sar cu sacu' sa umplu...
Daca nu dispui de destula minte pentru a-mi raspunde la intrebare, si nu vrei decat sa faci trolling aducand remarci stupide care nu-si au locul, te invit sa pleci.
Daca tu nu intelegi intrebarea, este treaba ta. Sunt satul de oameni ca tine, asa ca, numai am chef sa-ti vad cuvintele pe care le tastezi, deci iti voi da "ignore", pentru a scapa de comentariile in care nu-ti folosesti mai mult de 1% din IQ.
In principiu pentru a ma hranii iar cu ce ma hranesc in fruncte de ce-mi place, gust; ai amintit de junga si supreavietuirie uite si idea cealalta in care te hranesti cu aer-energie (cauta breatharian)
Dupa gust, nu i-ar convine nimanui daca ar trebui sa manance ceva neplacut numai pentru a se hrani
Imi dau seama ca tu te-ai referit la modul propriu, nu la cel figurat la care m-am referit eu in intrebare.
Eu cred, ca daca ai fii pusa sa supravietuiesti intr-o jungla, departe de civilizatie, ar trebui sa gasesti alte surse de hrana, nu cea pe care o iei de la supermarket. Nu cred ca gustul ar fi foarte bun, dar de asta depinzand viata ta, va trebui sa manaci ce-ti ofera jungla, ca sa poti supravietuii.
Filosofic vorbind, toti mananca de foame. La inceput. Apoi cand prind gustul mananca doar pentru gust.
Ai mânca o mâncare fară gust? Eu nu.
Sinceră să fiu, dacă m-aş rătăci într-o junglă aş mânca doar fructe, nu cred că aş rezista mai mult de 3 zile, asta dacă am noroc să nu mă mănânce vreun animal sălbatic.
Daca de asta ar depinde viata mea, as manca si mancare fara gust, dar numai daca nu as avea alta alternativa.
LisaJulie întreabă: