Nu voi minti, ma ascund de un lucru insignifiant numit timp...toti o facem!
De spiritele care bantuie.respectiv spiritul unei vechi prietene.O prietena care a murit cand eram eu mica, si care a murit din cauza mea iar apoi ma cauta si vroia sa vin cu ea.Mama mea tine si acum minte cum eu ca un copil de 3 ani 4 ce aveam cantam prin somn, vorbeam cu ea in somn si prin casa cu ea jucandu-ma.II spuneam mereu ca ea nu este moarta si dese ori cantam sau ii ziceam mamei : "o sa mor ca larisa mama o sa mor ca Larisa, o sa ne jucam pe veci impreuna intr-un loc minunat, asa mi-a promis Larisa" povestea este mult mai lunga.dar mama m-a duc la preot si acesta i-a zis sa dea de pomana jucarii la un copil sarac pentru ca sufletul Larisei ( care avea 7 ani si mereu imi spunea ca ea nu va merge niciodata la scoala) ma iubea foarte mult si era atat de atasata de mine incat ea se simte singura si ma vrea. Dupa aia am uitat de ea pana la 9 ani, cand tata taia leaganul unde noi ne-am jucat (si ne jucam de obicei) ultima data.
Ultima data cand ne-am jucat era randul meu sa inventez o poveste de joaca.iar eu am inventat una dramatica: ea e mama mea si moare calcata de o masina cand trece strada, iar ea imi zicea ca nu ma va parasi niciodata.A doua zi.asa a si murit, a trecut strada si a sfaramat-o in bucati. Sfarsit! desi nu asta este toata poveste...e un rezumat. Oricum sper ca nu te-am plictisit, ciao!
De toti atunci cand sunt cu "el"
glumeam
nu stiu probabil ma ascund de cei ce nu stiu sa aprecieze pe cel din jur.
Incerc sa ma ascund de prostie[respectiv de prosti], dar cum nu este posibil incerc sa sa fac slalom printre prosti
Depinde...
De dirig cand facem curatenie in clasa(ma ascund in spatele bancilor mutate ca dam cu mopu e cel mai sigur).In ultimele 5 minute apar si dau de doua ori cu mopul si sterg tabla iar el e ceva de genul"uitati ce harnica este..."
Fanaticdupa"nimeni", de ce vrei tu sa-mi strici randuiala, nu vezi ce raspunsuri frumos aliniate am? Urat-urat...sa stii.
Carmen, nu prea reusesti, asa-i?
Vizitiule, de ce n-ai nitica rabdare? Gasitu' si regasitu' erau programate pentru saptamana viitoare.
Spunemi si mie la ce se refera intrebarea.Ca asa pot sa spun ca ma ascund de oricine sau de orice.Ai vrut sa ajungi undeva cu intrebarea asta sau n`ai avut ce face decat sa pui intrebari stupide?
Rapplex, tie chiar nu-ti spun. Inca de cand ma plictiseam si m-am gandit sa postez am luat o hotarare: raspunsul cu numarul 24 o sa-l ignor. Ce sa faci, ceasul' rau...
AvalohAlyn întreabă: