| cristi202 a întrebat:

Un baiat ii spune sincer prietenei sale ca e cea mai frumoasa fata din lume. Chiar daca nu e chiar frumusica fata, si cea mai frumoasa fata din lume cine stie prin ce colt al lumii se afla. Adevar sau minciuna, ce ii spune baiatul fetei?

Răspuns Câştigător
| stresu a răspuns:

Frumusetea e mai mult decat relativa, iar sentimentele sunt lentila prin care ii vedem pe ceilalti; asa el ii spune ei ca e zana, ea se duce acasa si se uita in oglinda si se vede broasca raioasa. Nici una nu e valabila, ea probabil e decenta l aspect, dar sentimentele au tendinta de a exacerba calitatile, iar auto-analiza critica are tendinta de a evidentia si cel mai mic semn din nastere.
Frumusetea difera de la epoca la epoca si de la individ la individ. In realitate nimeni nu spune adevarul ci doar o opinie adaptata la o anumita realitate sociala, emotionala sau psihologica.

18 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceea ce simnte el pentru ea.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Stii ca de gustibus non disputandum si ca nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie, asa ca poate fi foarte sincer, pentru el asa este, acesta este adevarul lui, mai ales daca este indragostit lulea. Numai bine!

Răspuns utilizator avertizat
| lifeistough a răspuns:

Stii vorba aia; dragostea e oarba asa si cu copiii cand se nasc daca se naste unul urat pentru parinti e cel mai frumos din lume!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este adevar pentru el, minciuna pentru ceilalti. El a spus ce a simtit, sincer.Cand iubesti vezi acea persoana cea mai frumoasa din lume.

mira
| mira a răspuns:

Baiatul este sincer.Cand esti indragostit vezi persoana draga subiectiv, cu alti ochi parca.

| pauladrian a răspuns:

Pentru orice baiat, prietena lui/nevasta lui este cea mai frumoasa din lume.

| danut a răspuns:

Exista mai multe feluri de "adevar", adevarul privit din perspectiva mea (adevar subiectiv), adevarul acceptat de majoritatea indivizilor (adevarul obiectiv) si adevarul lui Dumnezeu (adevarul ABSOLUT). Din punctul de vedere al baiatului acesta spune adevarul, din punctul de vedere al majoritatii exista semne de intrebare iar din punctul de vedere al lui Dumnezeu nu am cum sa stiu. Alege raspunsul dorit.

| mihaibrasov a răspuns:

Pentru el ea e cea mai frumoasa. Si asta e tot ce conteaza.

| DanielJackson a răspuns:

Nu cred ca e minciuna. fata e cea mai frumoasa din lume, adica din lumea lui.

| alinutza_4400 a răspuns:

In ochii lui este cea mai frumoasa... dar in realitate nu...deci este minciunatongue

| RoCkKiD a răspuns:

Frumusetea e relativa si din moment ce noi avem ca premisa "Un baiat ii spune sincer" m-as incumeta sa zic ca e adevarat.

| Razvan a răspuns:

Cred ca e in mare parte vrajeala. Un baiat rational nu ar zice niciodata ca e cea mai cumva pentru ca superlativele frumusetii nu prea se regasesc in astfel de cazuri.Cred ca niste cuvinte simple, o floare si un sarut sunt mai potrivitewinking

| jakkk a răspuns:

Orice fata e speciala in felul ei pentru baiat. De aceea nu exista femeia perfecta, nici barbatul perfect.

| thealchemist a răspuns:

Daca o iubesti trebuie sa fie cea mai frumoasa din lume pentru tine.

| Unique a răspuns:

Adevar
doar pe ea o iubeste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mimciunaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar daca nu e frumoasa baiatul o minte pentru a se da bine p langa ea sh ar face. o cea mai fericita chiar daca el stie cu e minciuna mirela