| CoquineNoire a întrebat:

Un barbat in sala de nasteri, era alaturi de sotia lui. Cand copilul iese mai intai cu fundul din mama, sotul lesina, crezand ca plodul are doua capete. Ei bine, intrebarea mea este legata de iluzii. Ce amintiri (funny, ciudate) aveti cand erati sub influenta drogurilor (care a incercat, desigur)? Si da, este filosofica treaba, deoarece acel "trip" este influentat de creierul nostru, de starea noastra de atunci.

Răspuns Câştigător
| Nolkyz a răspuns:

S-a întâmplat să fiu la o amică de ziua ei. Am făcut noi ce am făcut (if u know what i mean) şi vedeam măicuţe, mă uitam în oglindă, mi se părea că arătam ca http://www.film4.com/images/grudge-the-2003-01.jpg. Cât de drăgălaş poate fi? :))... De revelion eram aşa de tripaţi încât s-a întâmplat să drogăm pisica. Săraca se umflase şi se suia pe piciorul meu, o aruncam, si venea înapoi ca să o arunc iar. :)) De comă...

17 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Nu pot sti cum e o stare narcotica decit poate asemuind-o cu o stare sub influienta alcoolului. E perfecta stare de fericire care, din pacate, ar putea fi tulburata in tr-o secunda de alte pareri contradictorii la ceea ce cred eu in momentul ala.

| Leocerba a răspuns:

MissBlaHck, daca la intrebarea cu iluziile legate de droguri ai primit amintiri de la betie, ce-ar fi sa intrebi de betie ca poate-asa sa ricoșeze mai spre droguri?laughing
Pare cat de cat lojic, nu?

| CoquineNoire explică (pentru Leocerba):

Good point laughing
dar na, oricine se imbata, "tripul" e mai complex decat betia, intra mai multi factori in procesul lui.

| CoquineNoire explică:

Da, te-am vazut la petrecere, erai high rau... exact asta ziceai cand te uitai in oglinda laughing

| Dumnezău a răspuns:

Ciudat, oamenii au iluzii, cand sunt tripati.Eu sunt tripat cand am iluzii.People are strange...

| shadovv a răspuns:

A avea nevoie de efecte externe (chimicale, alcool, etc.) pentru a ajunge in trip semnifica incapacitatea spiritului tau de a se definii. Unde mai e meditatia, acel trip, cand pierzi ratiunea?

| Woodenpints91 a răspuns:

Nu m-am drogat niciodată, dar îţi pot povesti cum am **** o grasă la beţie...

| CoquineNoire explică (pentru Woodenpints91):

Da, imi suna cunoscuta povestea laughing

| ombladon a răspuns:

straight face

| CoquineNoire explică (pentru ombladon):

Ce te miri asa? am pus intrebarea ca sa scap de o moaca enervanta de la notificari. rolling on the floor)

later edit...ma astept la mijtouri, nu o sa fie nimeni serios, pun pariu. bring it on!

| Nolkyz a răspuns (pentru CoquineNoire):

S-a întâmplat să fiu la o amică de ziua ei. Am făcut noi ce am făcut (if u know what i mean) şi vedeam măicuţe, mă uitam în oglindă, mi se părea că arătam ca http://www.film4.com/images/grudge-the-2003-01.jpg. Cât de drăgălaş poate fi? :))... De revelion eram aşa de tripaţi încât s-a întâmplat să drogăm pisica. Săraca se umflase şi se suia pe piciorul meu, o aruncam, si venea înapoi ca să o arunc iar. :)) De comă...

| Hmmmm a răspuns:

Eu nu m-am drogat niciodata. Rusine mie! Dar, ce sa vezi, eu pot avea iluzii si lucid, sau aproape lucid. Cu o buna bucata de timp in urma, veneam de pe strada; era tarziu, iar eu eram posedat de aburii alcoolului si cu parul maciuca, de frica ce-mi era pe timp de noapte; prindeam rusii daca ma straduiam. Bun, ajung acasa, zbuciumat. Intentionez sa intru in casa, la care, de pe casa, s-a auzit un zgomot ciudat. Eu imediat m-am gandit ca vreunul imi fura tiglele de pe casa. Dupa cateva minute de gandire in vederea actionarii, decid sa strig: "bahh, care esti acolo, da-te jos!" Vezi de treaba, nimeni...nimic. Tac din gura si incep sa ma tem, s-a facut liniste pe casa. Ascult atent, se auzea un zgmot similar cu cel al unghiilor pe o suprafata alunecoasa. S-a ridicat parul pe mine. Ce sa vezi? Pisicahappy. Pfoai, de usurat ce-am fost, i-am aplicat un sut in cap si a murit la cateva minuta, in chinuri. Locul pisicilor e pe soareci, nu pe case, facand echilibristica (nu le-a facut dracu' gimnaste).

| CoquineNoire explică (pentru Hmmmm):

Muahaha, bine ai facut, urasc pisicile.
dar vezi ca se va mai intoarce de 8 ori, ca o viata s-a dus, deci pregateste bazuca.

| Hmmmm a răspuns (pentru CoquineNoire):

Daca se mai intoarce, o spanzur de 8 ori.

| ReiVaN a răspuns:

Sincer... mi-a spus unu odata la telefon "bau" si m-am cac*t pe mine ma gandeam ca o sa ma omoare martienii...StrAgNe, nu?big grin

| raluk27 a răspuns:

Si daca unii dintre noi (sper majoritatea) n-au consumat droguri? thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singurul lucru demn de amintit aici, este ca dupa 3-4 fumuri ma simteam ca pendula unui ceas cu cuc, neintelegand de ce mama dracu' rad ca prostu' laughing Mi-am zis atunci ca o simpla experimentare "fumistica" n-are ce sa strice big grin Am experimentat si m-am lamurit: cand ai fumuri in cap, este aiurea!
P. P. Tot palinca-i mai buna!

| Gorath a răspuns:

Văd cai mov pe acoperişul blocului de vizavi, şi nu-i deloc tare...