S-a întâmplat să fiu la o amică de ziua ei. Am făcut noi ce am făcut (if u know what i mean) şi vedeam măicuţe, mă uitam în oglindă, mi se părea că arătam ca http://www.film4.com/images/grudge-the-2003-01.jpg. Cât de drăgălaş poate fi? :))... De revelion eram aşa de tripaţi încât s-a întâmplat să drogăm pisica. Săraca se umflase şi se suia pe piciorul meu, o aruncam, si venea înapoi ca să o arunc iar. :)) De comă...
Nu pot sti cum e o stare narcotica decit poate asemuind-o cu o stare sub influienta alcoolului. E perfecta stare de fericire care, din pacate, ar putea fi tulburata in tr-o secunda de alte pareri contradictorii la ceea ce cred eu in momentul ala.
MissBlaHck, daca la intrebarea cu iluziile legate de droguri ai primit amintiri de la betie, ce-ar fi sa intrebi de betie ca poate-asa sa ricoșeze mai spre droguri?
Pare cat de cat lojic, nu?
Good point
dar na, oricine se imbata, "tripul" e mai complex decat betia, intra mai multi factori in procesul lui.
Da, te-am vazut la petrecere, erai high rau... exact asta ziceai cand te uitai in oglinda
Ciudat, oamenii au iluzii, cand sunt tripati.Eu sunt tripat cand am iluzii.People are strange...
A avea nevoie de efecte externe (chimicale, alcool, etc.) pentru a ajunge in trip semnifica incapacitatea spiritului tau de a se definii. Unde mai e meditatia, acel trip, cand pierzi ratiunea?
Nu m-am drogat niciodată, dar îţi pot povesti cum am **** o grasă la beţie...
Da, imi suna cunoscuta povestea
Ce te miri asa? am pus intrebarea ca sa scap de o moaca enervanta de la notificari. )
later edit...ma astept la mijtouri, nu o sa fie nimeni serios, pun pariu. bring it on!
S-a întâmplat să fiu la o amică de ziua ei. Am făcut noi ce am făcut (if u know what i mean) şi vedeam măicuţe, mă uitam în oglindă, mi se părea că arătam ca http://www.film4.com/images/grudge-the-2003-01.jpg. Cât de drăgălaş poate fi? :))... De revelion eram aşa de tripaţi încât s-a întâmplat să drogăm pisica. Săraca se umflase şi se suia pe piciorul meu, o aruncam, si venea înapoi ca să o arunc iar. :)) De comă...
Eu nu m-am drogat niciodata. Rusine mie! Dar, ce sa vezi, eu pot avea iluzii si lucid, sau aproape lucid. Cu o buna bucata de timp in urma, veneam de pe strada; era tarziu, iar eu eram posedat de aburii alcoolului si cu parul maciuca, de frica ce-mi era pe timp de noapte; prindeam rusii daca ma straduiam. Bun, ajung acasa, zbuciumat. Intentionez sa intru in casa, la care, de pe casa, s-a auzit un zgomot ciudat. Eu imediat m-am gandit ca vreunul imi fura tiglele de pe casa. Dupa cateva minute de gandire in vederea actionarii, decid sa strig: "bahh, care esti acolo, da-te jos!" Vezi de treaba, nimeni...nimic. Tac din gura si incep sa ma tem, s-a facut liniste pe casa. Ascult atent, se auzea un zgmot similar cu cel al unghiilor pe o suprafata alunecoasa. S-a ridicat parul pe mine. Ce sa vezi? Pisica. Pfoai, de usurat ce-am fost, i-am aplicat un sut in cap si a murit la cateva minuta, in chinuri. Locul pisicilor e pe soareci, nu pe case, facand echilibristica (nu le-a facut dracu' gimnaste).
Muahaha, bine ai facut, urasc pisicile.
dar vezi ca se va mai intoarce de 8 ori, ca o viata s-a dus, deci pregateste bazuca.
Daca se mai intoarce, o spanzur de 8 ori.
Sincer... mi-a spus unu odata la telefon "bau" si m-am cac*t pe mine ma gandeam ca o sa ma omoare martienii...StrAgNe, nu?
Singurul lucru demn de amintit aici, este ca dupa 3-4 fumuri ma simteam ca pendula unui ceas cu cuc, neintelegand de ce mama dracu' rad ca prostu' Mi-am zis atunci ca o simpla experimentare "fumistica" n-are ce sa strice Am experimentat si m-am lamurit: cand ai fumuri in cap, este aiurea!
P. P. Tot palinca-i mai buna!