In filmul Bruce Almighty, "Dumnezeu pentru o zi" au tradus ai nostri, dumnezeu, Morgan Freeman, zice la un moment dat "but since when does anyone have a clue about what they want?" ; eu nu pot sa ma dau cu parerea ca vorba aia "cercetatorii au descoperit, in sfarsit, ce vor femeile, dar, intre timp, acestea s-au razgandit", pot doar sa spun ca libertatea inseamna drepturi si obligatii, iar noi suntem prea inapoiati ca sa intelegem asta.
Nu cred ca una are intaietate, sau nu pot sa imi dau seama. Am dreptul sa ma plimb prin parc si obligatia sa-i las si pe altii sa se plimbe, daca n-as avea acea obligatie, n-ai mai avea tu dreptul sa te plimbi pe acolo. >:)
Uite, vezi? Oamenii nu vor sa aiba obligatii, li se aprind urechile cand aud cuvantul doar, desi acea obligatie poate fi ceva banal, ca de exemplu sa ai grija de natura (http://i.imgur.com/3c76y7Z.jpg spatiu), batman, batman. Si sa fie obligatiile intai, cat timp ele imi ofera drepturi, e ok. Mi-am amintit ceva ca ma gandeam ca asa e cu salariul, intai muncesti, apoi esti platit, e cam off topic. Cica oamenii sunt singurele animale care platesc ca sa traiasca, dar ce alte animale au ce avem noi?
Omul a fost construit ca sa aiba inima pe primul loc. Inca din copilarie suntem antrenati sa punem mintea pe primul loc. Treaba e deja f...ta.
anonim_4396 întreabă:
RheaLustzig întreabă: