Intimidarea adversarului, dominare. Tipatul indica o forma de curaj, de siguranta de sine, infailibilitate. Dar de fapt este doar un instinct animalic(cred).
''Adevarul e ca, atunci cand doua persoane se cearta, inimile lor se distanteaza foarte mult. Pentru a acoperi aceasta distanta, ei trebuie sa strige, ca sa se poata auzi unul pe celalalt. Cu cat sunt mai suparati, cu atat mai tare trebuie sa strige, din cauza distantei si mai mari.''
Stimata domnisoara (m-am ghidata dupa poza), cred ca spusele lui Mahatma Gadhi, pe care vad ca le cunosti, au mai mult o valoare metaforica.Acum,cand implantul de inima este la moda, daca inima ar avea cat de cat un astfel de rol, ar fi normal ca primitorul sa capete, odata cu inima, si caracterul donatorului. Asa ceva nu vad a se produce insa.Nu esti de acord cu mine?
Vezi ca uneori aparentele inseala amu sa revin la ce zisasi matale, mai nou la moda, e inima de piatra. Nu esti de acord cu mine?
;)
Yes, i can.
(... keep a secret)
http://www.youtube.com/watch?v=CWRnEEdquFU
Http://www.youtube.com/......ttp?/watch
hai sa ne oprim aci ca ne da mister meta igg la aman2 :P take care;)
Nu domnisoara (deci poza nu a fost pentru inducerea in eroare), cum crezi ca as putea sa ma supar pe 2 fete asa de sinpatice, care se "bat" in inimi, care de care mai pulsatorii(am vrut sa spui care-ti ridica pulsul, dar n-am gasit expresia). Chiar si daca as avea inima de piatra si tot n-as putea.Eu,stimata "De 4 ori bb cu 4 la final"(eu in locul tau puneam 16), nu sunt de acord ca aparentele inseala. Poate numai pe moment si numai cand nu esti face to face.In rest:Ce bine ar fi daca am putea avea inimi de piatra si la propriu! Am putea deveni stabilopozi.
O sara placuta si va multumesc pentru melodiile oferite.
sanatate
Cand sunt suparati tipa ca sa se descarce nervos mai mult. E interesant inca de ce avem instinctul de a tipa atunci cand ne sperie ceva si suntem intr-un pericol. Cred ca pe de-o parte e pentru a-i alerta pe ceilalti in speranta ca vor sari in ajutor, si pe de alta parte e un fel de metoda de autoaparare impotriva acelui pericol. Nu stii niciodata cine pe cine sperie
anonim_4396 întreabă: