nony
| nony a întrebat:

¨Un nou mileniu¨...ar trebui sa spun vorbele astea cu un zambet sincer pe buze.Ar fi trebuit sa fiu mandru ca sunt contemporanul acestor vremuri. dar nu-s sad
Oare acesta va fi la fel de misterios, imprevizibil.plin de sange si de intuneric.ca cel din care tocmai am iesit?
Voi cum vedeti sfarsitul noului mileniu? daca va incumetati sa vedeti atat de departe.

Răspuns Câştigător
| Casiana a răspuns:

Nu stiu cum il vad, dar ma bucur ca nu il voi prinde...Cum s-a putea termina acest mileniu din moment ce sentimentele bune sunt conduse de dorinta de putere? Traim intr-o lume ce retrogradeaza...Lumea se schimba incepand cu pustii care de la 12 ani se gandesc la sex si cu batranii care si-ar dori sa detina puterea si la 100 de ani, nelasand locurile de munca libere atunci cand o persoana tanara ar trebui sa lucreze? Oare? Ar trebui sa dorim sa prindem mileniul 3?

8 răspunsuri:
| denisa0906 a răspuns:

Pai nu nu esti fiinda lumea merge din rau instre mai rau n`ai cum sa fi. apropo... nu stiu cate milenii va mai exista pentru ca oricum sfarsitul lumii e pe drumwinking crede`ma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer... in ceea ce ma priveste ..il vad destul de bine.Sunt mai optimist eu asa de felul meu.

| SweetCandy a răspuns:

De ce m-as chinui sa ma gandesc ca va fi altfel, sau ca va fi mai bine...de ce sa ma mint atat timp cat stiu ca nu e asa, nu se va schimba nimic, poate doar in rau, si asta pentru ca noi nu stim sa facem in asa fel incat sa fie bine!
ne cramponam de lucruri marunte si ne pierdem in amanunte, deci...slabe sperante de reusita si schimbare!

| danutza a răspuns:

Prefer sa nu imi imaginez pe de o parte mi-e frica sa stiu ce va fi sau cum va fi ...sincer 2 din 1 ori plin de zambete si floricele ori sumbru si plin de uscaciuni happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vad oameni transparenti din toate punctele de vedere, fara nevoia de a purta haine, vara, pentru ca nu o sa aiba ce ascunde caci in locul moralitatii a fost luat de naturalete.Vad ca pe o intoarcere la Eden.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Nu va fi un mileniu plin de sange pentru ca s-au inventat virusii si sunt mai eficienti in ceea ce priveste exterminarea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce mileniu visezi nony? Cred ca ai gresit...

| Casiana a răspuns:

Ma simt onorata ca am primit funditahappy!