| Qwerty26 a întrebat:

Un om care nu poate face nimic a scris o carte în care scria *Totul este o minciuna*.
Dacă totul este o minciuna înseamnă că acel om nu este *omul care nu face nimic*, dar nici afirmația *totul este o minciuna* nu este adevărată, deci acel om ESTE *omul care nu poate face nimic*, iar dacă acest om nu poate face nimic
Cum a scris cartea?

10 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Un rus afirmă că toţi ruşii sunt mincinoşi.

Concluzia?

O tragi tu singur.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

''Un om care nu poate face nimic a scris o carte în care scria *Totul este o minciuna*.''

Pai afirmatia nu are niciun fel de logica. Un om care nu poate face nimic nu poate scrie o carte. Nu e nicio minciuna, este o fraza aberanta. E ca si cazul 0/0 sau infinit/infinit, un caz de nedeterminare (enuntul suna ca si cum ca si cum ai vrea sa imparti 1 la 0).

| Duucu a răspuns:

E un paradox, du-te la acel om și întreabă-l, doar el știe răspunsul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu a scris cartea pentru ca nu poate face nimic. Restul afirmatiilor nu mai conteaza. Nu e chiar un paradox, paradox e citatul dat de catre ButterflyFreeStyle.

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Simplu.Nu a scris-o.

| SuperCoolDude a răspuns:

Probabil ca mint cand voi spune ca omul acela este un mincinos, dar recunosc ca sunt mincinos, deci spun si adevarul. Paradox. (asta fara sa ma inspir din logica celorlalti; gand propriu)

| OmuCuBasca a răspuns:

Get a life, dude! P.S. This post is real. big grin

| Dariusbbbbbbb444444444 a răspuns:

Nu a scris-o, totul este o minciuna...

| Qwerty26 explică (pentru Dariusbbbbbbb444444444):

Deci și afirmația ta la rândul ei este o minciuna...

| Qwerty26 explică (pentru Qwerty26):

Și tu probabil ca o să-mi spui ca și a mea este o minciuna și tot asa... exact de asta am pus întrebarea sa primesc un răspuns mai bun decât îl știam eu happy