| superman12494 a întrebat:

Un om cati v-ati rezista dar voltati?

Răspuns Câştigător
| soupflood123 a răspuns:

Un om are piele la exterior. Pielea fiecarui individ are o anumita rezistenta electrica variabila--cu cat mai mare este rezistenta electrica a pielii, cu atat e necesara o tensiune mai mare (in general > 24 V) pentru a ajunge la terminatiile nervoase din muschi.
Intensitatea este in relatie cu tensiunea; de obicei 10 sau 20 miliAmperi sunt considerati periculosi pentru o tensiune de 220 V.
Puterea=Tensiunea*Intensitatea=220V*0,02A= aproximativ 5W sunt necesari ca sa obtii reactii mai mult sau mai putin evidente.

Oricum, sa nu verifici aceste experimente nici pe tine insuti, nici pe altii ca nu ai de unde sa stii ce va merge prost.

19 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Tu pe ce limba ai scris aici?
Poate ai vrut sa spui la cati volti rezista un om? Poate ca nu esti roman!

| Chris a răspuns:

Da. Nu, nu cred.
PS: Poti sa revii cu o traducere sau macar cu un indiciu despre ceea ce vrei sa ne comunici.

| Minks a răspuns:

Domnu', vrei sa ne traduci si noua?

| valentingb a răspuns:

Variabil. unii oameni au o rezistenta mai mare, depinde de cat de uscata e pielea in general. eu m-am electrocutat de n ori la 230v, si nu am nimic. Altii la 380v. Altii la 115v mor. Daca esti impamantat, adica ai picioarele goale sau ceva in genu, ai mai multe sanse. Conteaza unde se formeaza arcul electric. La cap e cel mai periculos. Dar exact exact nu se stie, e prea variabil.

| nellyneliana a răspuns:

Imi cer scuze...Dar in ce limba e asta?

| nellyneliana a răspuns:

Inca mai citesc intrebarea poate are un inteles filosofic si noi nu intelegem...laughing

| Giinger a răspuns (pentru nellyneliana):

" e sofisticata ma "...laughing nu ne pricepem noi oh go on

| Minks a răspuns (pentru nellyneliana):

Eu am zis ca e ceva profund, trebuie privit in profunzime! I am in, daca descopar ceva va spun.

| Dutzulescu a răspuns:

Scuze...nu inteleg limba "predator"...

| Giinger a răspuns:

Ce zici?

| Minks a răspuns (pentru Giinger):

Sunt sigur ca a fost ceva profund, atat de profund incat a pierdut contactul cu realitatea.

| Giinger a răspuns (pentru Minks):

Cu siguranta...sau o fi tremurand de frig si si-a scapat degetele aiurea pe taste laughing

| Minks a răspuns (pentru Giinger):

Am mai citit niste intrebari date de el. Se pare ca e cam micut dupa cum se exprima.

| Giinger a răspuns (pentru Minks):

Micut dar "smecherel"-ce sa ii faci? Domnisorule, este 23:14 daca te simti obosit nu mai incerca sa scrii pentru ca e in zadar...sau macar corecteaza inainte sa te culcihappy

| cody95 a răspuns:

Nu inteleg absolut nimic probabil cati watts suporta un om si cati voltsi asa e?

| Ambassaderåd a răspuns:

E ceva: Eminescu nu a murit. Eminescu s-a murit laughing a fost palit de Luceafarul Bland laughing si a picat laughing...

*Invata sa scrii, ca rade lumea de tine. poate era un enunt/ o expresie cu 2 cuvinte cu 2 intelesuri diferite. *

| shawol a răspuns:

Daca ai sti sa te exprimi, probabil te as ajuta thinking

| AnonymousSs a răspuns:

Tu nu stie corect vorbeste romaneste?

| iKeel a răspuns:

Deci, să-ţi explic eu, specificul din umanitatea specifică şi deocamdată nu pot să spun că este o întrebare ocazională, fiindcă pubertatea umanistică a acestei ere, s-ar putea spulbera, şi nu ştiu dacă tu ai putea să-mi dezvălui creativitatea a acestei întrebări, care cu toate că este umanistică a unui cretin ocazional, poate fii recomandată lui Enstein care el a creeat un om, şi omul acela era aşa umanistic, care pubeltatea s-ar putea declanşa. Şi pentru că divulgaritatea umanistică unui om s-ar putea îmbolnăvi de la această întrebare fără sens, şi nu ştiu dacă vei avea plăcerea să-mi răspunzi, deoarece pubeltatea umanistică a reducerii de contract s-ar putea prăbuşii şi eu nu ştiu dacă pubeltatea umanistică a acestei întrebări cretină ar putea fii tradusă, şi nu ştiu de ce ai scris-o aşa, deoarece pubeltatea umanistică a acestei întrebări s-ar putea reprograma. Şi pentru că divulgaritatea umanistică s-ar putea retoşa, eu nu ştiu răspunsul la această întrebare cretină...

Hai dă-o naibii de treabă, puteam să-ţi spun printr-un singur cuvânt. Du-te de aici!

Întrebări similare