| DorelSudoru a întrebat:

Un om fara sentimente este mai puternic decat unul cu sentimente?
Da sau nu argumentati...

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună.
Nu există om fără sentimente. Chiar dacă o persoană este mai antipatică, inabordabilă, rece, asta nu înseamnă că nu are sentimente. Din contră; de obicei, sub această mască se ascund persoane vulnerabile, mai sensibile decât persoanele care arată şi recunosc că sunt. Din cauza fricii de a fi rănite, aceste persoane vor să le arate celor din jur că sunt PUTERNICE.
,, Nu judeca o carte după copertă"!

Baftă!

15 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

MeScorpion,
Ba nu, se numesc roboţi.
Chiar şi sociopaţii au sentimente; de frică, de tristeţe ş.a.m.d.

| MeScorpion a răspuns:

Un om puternic e un om cu bani.
Si probabil ca un om cu sentimente e mai predispus esecului dar in acelasi timp mai fericit.

| MeScorpion a răspuns:

@ÉrotiqueConseils
Exista persoane care nu au sentimente, se numesc sociopati.

| DianaScorpio a răspuns:

Intre un om cu sentimente si un om emotiv, e o diferenta. Cei emotivi sunt mai slabi, insa cei care au sentimente si stiu sa nu fie emotivi sunt mult mai puternici fata de un om fara sentimente...Te-ai gandit vreodata ce ii face pe oameni puternici?
Tocmai faptul ca au sentimente, iubesc pe cineva sau iubesc ceva, lupta pentru ceea ce iubesc, iar aceasta iubire ii face mai puternici.
Un om milos, cu sentimente pentru multi din jur si pentru multe din lucrurile din jur, va fi mult mai puternic decat unul care nu simte mai nimic.Insa atentie, nu un om emotiv, ci unul cu sentimente! Acele sentimente te vor face sa stii ce sa alegi cel mai bine pentru tine si sa lupti pentru acel ceva.
Contrar a ceea ce se crede, sentimentele bune si pure intaresc sufletul si il purifica, nu il fac deloc slab. Cele rele, sau care nu exista deloc, "inegresc" sufletul respectiv nu il ajuta cu nimic.

| dexro a răspuns:

Un om puternic este unul plin de sentimente tinute sub control de catre ratiune.

| Romanian a răspuns:

Un om cu sentimente poate fi mult mai puternic decat cineva fara sentimente, dar, nu exista oameni fara sentimente.Cineva cu o motivatie, si sentimentul potrivit pentru acea motivatie va fi mult mai puternic decat persoanele fara sentimente.Si stii de ce? Ura este cel mai puternic sentiment,mai puternic decat chiar si iubirea.Dar aici ma refer la ura adevarata,cea care te consuma zi si noapte,care iti sterge fiecare zambet de pe buze, care nu te lasa sa dormi noaptea linistit, care iti devine scop principal in viata.Aceea este ura adevarata, si un om manat de un astfel de sentiment, e capabil sa faca mult mai multe decat cineva fara motivatii emotionale.Acesta e argumentul meu:sentimentul urii adevarate si continue!

| FuckOnCocaine a răspuns:

@MeScorpion, adu-mi 2, 3 argumente la ceea ce ai zis mai sus.batting eyelashes

| Dunnamite a răspuns:

Alta intrebare timpita!

sentimente! zici asa ca si cum "sentimente" ar fi o palarie!
poate vrei sa spui sentimental!
si ca sa ras la intrebarea ta cu "sentimente", e afla ca toate actiuniile pe care le derulam in viata sunt cauzate de sentimente! anumite sentimente te fac puternic, anumite sentimente te fac melancolic!

sentimentul de iubire fata de o persona iti poate da o putere neobisnuita. daca aceasta persoana este in pericol acel sentiment de iubire te poate face sa reactionezi cu o forta pe care nu credeai ca o ai. si tot acest sentiment de iubire te poate dobora daca persoana iubita iti este inamic si se foloseste de acest sentiment pe care il ai.

| MaXim1trafic0de1drogusoare a răspuns:

Eu cred ca ' ca un om fara sentimente este mai slab decat cel cu sentimente. deoaece:
-sentimentele fata de cineva cate'odata ii dau putere sa treaca peste anumite problema
-cate'odata este mai bine sa nu bagi in seama ce iti spune cineva la care ti, caci gandeste'te ca alte pers care te besk' vor suferi in absentza ta
-chiar daca' te descurajeaza unele pers pentru care ai sentimente, sunt altele care te vor incuraja sa treci peste toate problema.
-cei fara sentimente sunt ca de gheata, iar omul singur (chiar daca' traieste in societate, si nu are sentimente ii egal cu zero) va muri mai repede, lasandu'se prada tristetii, amagirii, inchizandu'se in el.
-sentimentele fata de cineva iti da rost vietii, si daca' simti ca nu ai dc trai, vrei sa traiesti pentru ei.
nop' acum' trebuie si uh sa't dai seama ce'i mai bine...eu cred ca ca cei su sentimente. uh nu stiu; big grin
da SUCCES happy

| RamyF a răspuns:

Eu cred ca da, este mai puternic deoarece sentimentele adesea te fac sa alegi gresit, de multe ori te orbeste si nu pot vedea dincolo de aparente.Dar de multe ori un om care nu are sentimente este vazut ca un "monstru fara inima" insa eu cred ca este gresit...un om fara sentimente este un om rational care stie sa decida cu mintea limpede si atunci cand este nevoie.Insa nu exista om fara pic de sentimente, fiecare dintre noi are o afinitate la ceva sau fata de cineva happy Asta este parerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unii pot spune ca da, deoarece sentimentele nu l-ar influenta in luarea deciziilor, ar gandi doar cu mintea si atat. Depinde ce intelegi prin puternic.Cel cu sentimente este mai "puternic" din punct de vedere spiritual. In alta ordine de idei, exista om fara sentimente?

| emignon a răspuns:

Un om fara sentimente,nu exista practic. In principiu,nu suntem borg-i. Din câte cunosc din filmele SF,doar borgii nu aveau sentimente. Pentru ca erau o populatie cyber.
Insa filmele difera foarte mult de realitate,chiar și un copil cunoaște asta.
In realitate,in cazul nostru e vorba de sentimente ranite,ascunse bine in interior,ca nimeni sa nu le cunoasca... pentru ca in viata acelui individ si-a facut loc frica. Frica de necunoscut,frica de respingere,frica de relatii,frica de asumarea sentimentelor și a responsabilitatilor in viata. In mare parte,respectivii n-au inteles de fapt ce e Iubirea,si in cat de multe locuri o putem intalni in viata. Cea mai grava greseala pe care o comitem mereu,mai ales noi,barbatii,este ca putem sa intalnim Iubirea doar intr-o persoana,aproape obligatoriu femeie. Astfel,,,Fericirea" noastra devine dependenta de ceea ce ne ofera... Ea.
Ori asta se poate numi oricum,numai Iubire nu; e o captivitate,o reala dependenta de sentimentele si de iubirea altcuiva,deseori fara a oferi nimic echivalent in schimb.
Pe cand Iubirea adevarata o putem gasi reflectata in multe alte locuri sau lucruri:intr-un apus de soare feeric,intr-o ceasca de cafea aromata,in faptul de a ingriji floarea preferata si de a petrece timp in compania ei,in... vacanta de iarna la Viena,sau de vara la Paris,pe care o asteptam atat de mult. Ar fi de preferat sa ne axam Iubirea pe ceva care nu dispare,care nu ne tradeaza,care nu fuge sa ne lase balta,care nu ne distruge viata.
E periculos sa ne cantonam Iubirea in sentimentele si afectiunea unei persoane; pentru ca,inainte de toate oameni suntem,iar personalitatea e foarte adesea instabila.
Sa nu fiu inteles gresit:nu ma refer la faptul de a nu iubi o persoana,nici pe departe. Doar iubirea impartasita dinte doua persoane,barbat si femeie,ne cristalizeaza sensul adevarat al vietii,care e FERICIREA.
Insa greseala consta in a ne cantona iubirea in sentimentele (atat de instabile ca vremea), ale altei persoane. Fiindca, ce ne facem daca Ea pleaca? E libera sa plece, nu-i asa? Insa daca devenim dependenti de Ea sau de sentimentele ei, ...am putea risca s-o sfarsim prost. Si nu-i de dorit pentru nimeni.
Mai degraba ar fi lucrul cel mai intelept sa ne axam Iubirea pe ceva netrecator, sau pe ceva care nu tradeaza. Cum ar fi de exemplu un animal de companie. Evident, si acel animal ne poate parasi, dar nu ne va trada niciodata!
Mult succes in dragoste, si s-auzim de bine!

| kobra12 a răspuns:

Logic k un om fara sentimente este mai puternic pentru ca face alegeri fara se tina cont de altii atinge mai usor scopul pe care il urmareste pentru ca nu ii sta nimeni in cale eu prefer sa nu tin cont de sentimente e o pierdere sa tii cont de ele.Eu prefer modul singur deoarece scopurile mele conteza mai mult decat persoana iubita.

| CrisDdf a răspuns:

Da.Deoarece un om cu sentimente se lasa purtat si influentat de seintimentele sale, in timp ce un om fara sentimente nu are scrupule si poate sa faca ce vrea si sa raneasca pe cine vrea.

| Albert_Aby_1998 a răspuns:

Depinde la ce situatie te referi cand spui : omu cu sentimente si fara, adica omul cu sentimente de obicei se lasa influentat de gandurile provenite din sentimente, adica sentimentele de multe ori te fac sa gandesti altfel.
Deci sentimentele te influenteaza in anumite situati : spirituale, emotionale, intelegi?
Bun, omul fara sentimente trece mai usor prin viata, nu prea sa bucura de ea dar isi duce la capat misiunile, scopurile, gandeste la soldatii trimisi in afganistan, asasinii platiti, trupele speciale SUA, amg, trupele noastre din Romania trimise pe front, gandeste-te ca cei tineri nu au sentimente pentru ca nu au avut timp sa aiba parte de ele, "no time for that", sunt prea tineri si atunci singuru lor sentiment este "gandul" adica se gandesc la ce trebuie iei sa realizeze, scopul lor, scopul misiuni lor, pentru ca daca in timpul unei misiuni, de exemplu trupele speciale au de salvat un sub-ofiter, un martor, un coleg de breasla, aliat, etc.
Gandeste-te ca daca ei sar gandi la iubire, ura sau alte prosti ar fi fatal pentru ei, sper ca ai inteles.

Întrebări similare