Fericit sau nu consider ca planurile de viitor sunt de rahat. Prezentul e acum si tebuie sa-l facem cat mai frumos.Eu fac parte din categoria celor "ne gandim la viitorul apropiat"...gen,maine. Ce o sa fac maine, daca muncesc, daca frec menta sau diverse. In rest totul e mister pentru mine...nu stiu unde o sa fiu peste 5 ani de ce sa ma stresez, cand pot foarte bine sa ma bucur de prezent? in concluzie fericit sau nefericit nu poti sa-ti schimbi viitorul doar gandindu-te la el.
Un om care se bucura si traieste intens pentru ca e constient ca prezentul este tot ce are omul.
A spus ceva @delilah si chiar vreau sa o intreb ceva: N poti sa-l schimbi daca te gandesti al el? ATuncea...stai tu acasa toata ziua, bcurate de viitor, in timp ce alti oameni lucreaza si fac o scoala, si, ei stiu cum o sa aiba viitorul!
De ce toata lumea spune ca nu poti sa-ti schimbi viitorul? Crezi ca daca un cersetor facea scoala, mai era cersetor? Daca se gandea putin "eu acum fac scoala, iar, peste 10 ani, o sa am un servici". Spune ca nu am dreptate.
Si, despre citit: Da. Cand esti fericit uiti de tot, uiti ca ai exista si o alta zi, uiti cum te cheama. Esti fericit, esti ametit. Deci, da, UITI!
Eu zic ca poti sa fii fericit acum si sa te gandesti si la viitor daca esti un om constient, intr-adevar este mai greu dar se poate.
În momentul în care mănânci prânzul te mai gândeşti cumva la cină? (nu e chiar cea mai potrivită analogie, dar se înţelege ideea)