anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un stiulete de porumb a fost indesat cu forta majora intr-o duba. Chiar nu mai exista respect pentru planta care ne asigura malaiul de zi cu zi?
http://webtv.realitatea.net/......te-in-duba
De ce nu sunt scoliti jandarmii in spiritul grijii burtilor populatiei?
P.P. Jandarmi, lasati stiuletele in pace! Free the stiulete!

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Free the stiulete! happy
Pentru ca sunt scoliti in spiritul grijii burtii lor. N-ai vazut ca dupa ce i-au inghesuit pe aia s-a mai urcat si unul peste ei? Nu cumva sa sara stiuletele pe geam big grin

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Sau... sa sara la fundul unei domnisoare din M.A.I. laughing
Ai dracu' si jandarmii astia.

L-a tinut numai pentru fundul lui sa-I sara tichia din cap big grin

Probabil, si pentru fundul nevestei lui big grin Sa fie toata lumea impacata! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De fapt erau doi stiuleti. Eu insa vreau sa vad ziua in care un morcov va fi indesat in curu alora care dupa ce se vad ministri, au impresia ca sint dumnezei si nu mai are nimeni voie sa protesteze impotriva timpeniilor pe care le fac sau le sustin. Free the carote laughing

Freeeeee, tot ce inseamna teapa lui Vlad Tepes! Including the carote!winking

Apropo de asta si aia cu dinozaurii. Eu zic sa se caute ADN printre oasele lui Vlad Tepes si sa-l revitalizam. Ar fi mai util decit un jurassic p a r k devil
P.S. a trebuit sa scriu despartit, pentru ca robotelul idiot imi schimba p a r k in parca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Era desprins din "lanul" de porumb, acolo unde stiuletii stau aliniati, primesc apa cu portia si asteapta a fi "recoltati".
Jandarmii fac o agricultura moderna pe lanurile Romaniei, dar au devenit prea ecologisti si apara si interesele buruienilor.
Poate ii vedem si in campanie, vara la "grau", mai ales ca atunci sunt alegerile...