| ReuvenMeir a întrebat:

Un test de masurare a IQ-ului: va plac sau nu romanele scriitorilor Pavel Corut si Ileana Adriana Stan? Intreb aceasta deoarece respectivele romane sunt apreciate indeosebi de indivizii cu un IQ superior spre exceptional.

Răspuns Câştigător
HepHap
| HepHap a răspuns:

Ti-as zice ceva de Ileana Stan, dar nu vreau sa te jignesc, Ileano. Si sigur stau mai bine cu IQ-ul decat tine.

27 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Fii realist/a nici copii nu cred asta.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Vai, deci constat că-s prost, nu? Ai dracu' psihologi care m-au minţit.
Oricum, des am senzaţia că-s prost dar când mă uit în jur (mai ales la tine) totuşi îmi creşte inimawinking.

| mihaibrasov a răspuns:

Serios? Si cine a facut studiul asta?
Eu l-am ascultat pe Pavel Corut la OTV, il tot invita DD-ul fara somn. Dar erau momente in care batea campii.
Consider totusi ca cei cu IQ superior sunt tentati sa ii citeasca si sa ii inteleaga romanele, pentru ca acestea sunt o reala provocare. E un fel de noua 'lume' pe care trebuie sa o intelegi.

regis
| regis a răspuns:

Ce z'sesi? IQ superior?
De Ileana Adriana Stan nu cred ca am citit nimic, in urma cu 15-20 de ani imi placeau insa mult romanele lui Corut, cele care l-au lansat, primele vreo 10 din seria Octogon.
Mi-a cazut insa mai recent in mana o cartulie mai noua, "Lumini ce cresc in oameni", dar chiar as fi curios sa cunosc un personaj cu IQ peste medie care apreciaza acest gen. Pentru mine nu a fost decat o dezamagire, cred ca si-a pierdut aproape total farmecul initial si tensiunea pe care o provoca cititorului, sau poate pur si simplu nu mai am eu varsta potrivita si setea de lectura din acele vremuri.
Oricum, sper ca e doar o gluma proasta chestia cu masurarea IQ-ului in functie de preferintele literare.

regis
| regis a răspuns:

Aoleu, ma simteam prost ca nu stiam daca am citit vreodata vreo carte de-a Ileanei... Vazand raspunsurile voastre, l-am intrebat si eu pe Google cine e fata. Pai fratilor, dupa ce am citit cateva mizerii insirate pe un blog ce pare al ei, nu pot decat sa spun ca intrebarea este foarte bine formulata. Acum pot sa afirm si eu cu mana pe inima: daca ii plac cuiva romanele scrise de Ileana Adriana Stan, chiar pot afirma ca-i stiu masura IQ-ului. Pe Corut il mai intelegeam in trecut, mai se poate scuza cu fictiunea si cu alte SF-uri, dar fata asta e dusa rau de tot.

PS: Nu stiu ce inseamna IQ superior sau exceptional, insa presupun ca nu e vorba de mai mult de doua cifre...

| Angel0 a răspuns:

Ti se pare.

| Dmonik a răspuns:

@ Reuven mai, daca te consideri ca facand parte din categoria oamenilor cu IQ ridicat, nu ar trebui sa cunosti si regulile minime de diplomatie si oratorie - desi acum ai putea spune ca discursul e scris! - si chiar pe cele ale persuasiunii? Pai, daca tu te adresezi oamenilor astfel: cretini cu diploma, poporul asta majoritar de c... t, fraierilor(editeaza, ca ai scris "freierilor"), cine draq crezi ca sta sa-ti cante in struna? Asta ca sa nu mai vorbesc de postarea orientata...prost, foarte prost gandit.
Daca ai nevoie de un organizator, purtator de cuvant si platesti bine...sunt prin zona.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Astea nu sunt etaloane de masurare, vino cu ceva mai serios. Ileana, clar nu mai face fata singurica si a chemat un back-up, in persoana ta. Despre Pavel Corut, numai de bine, am incercat sa citesc acum vreo 2 ani ( "Pe culmile suuceselor"), nu mi-a placut si am abordat alti scriitori de gen, dar poate madam Stan sa invete ceva de-acolo, daca tot e fan infocat, poate ii cresc vanzarile.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

@gresitaEintrebarea, daca te consoleaza cu ceva, zice la cartile de psiho ca simtul umorului tradeaza inteligenta! Super poza de la avatar!

| NickiMinaj a răspuns:

Dar daca n-am auzit de ei? laughinglaughing
Sa inteleg ca literatura universala e nimic pe langa d-alde astia... trairam degeaba, fratilor!

| MidnightLady a răspuns:

SI daca zic ca nu-mi plac? Vai si-amar de inteligenta mea, nu?
Alt semidoct cu pretentii de intelectual...

| Filip23 a răspuns:

Acu ma duc si le cumpar pe toate... Desi de-ale lui nenea Corut de abia am aruncat cateva ( si mai aveam de Ion Tugui, carti politiste de pe timpu lu tataie...) Este un anticar care vinde de astea cu 1 leu bucata. ( sunt mai de valoare, are si de 50 de bani)

| nodeerskulls a răspuns:

Gusturile nu se discuta, si nu cred ca IQ-ul ridicat inseamna neaparat a fi de parere ca P. Codut si I. A. Stan sunt cel mai bun lucru de la painea feliata incoace.

| eugeniu_6685 a răspuns:

Mie personal nu-mi plac, cunosc pe cineva care adora romanele lui Corut, nu are IQ mai mare de 70, stiu sigur asta.

| ReuvenMeir explică:

Chiar va sfatuiesc sa fiti idolatri sau atei. Asta dovedeste ca sunteti cretini cu diploma. V-a spus Pavel Corut ca veti disparea din istorie cu credintele astea. Avea dreptate! Fraierilor, credinta intr-un D-zeu unic si incorporal e probata stiintific, da' Zeii Noii Ordini Mondiale nu vor sa faca publice probele! Desi dovezile sunt evidente pentru un creier luminat. Unii reprezentanti ai poporului asta majoritar de c... t nu stiu decat sa jigneasca si indeosebi pe evrei. Aveau dreptate scriitori israelieni de limba romana cand spuneau ca Romania e o tara endemic antisemta. In asta va rezida si colapsul ei! Din acest motiv ati si ajuns acolo unde ati ajuns. Adica foarte aproape de fundul prapastiei. Schimbati macazul cat inca se mai poate, freierilor! E un sfat amical! Marii lideri oculti ai acestei Lumi nu uita niciodata de pogromurile din Basarabia si Transnistria. Romanii au omorat evrei deoarece ii considerau ucigasii nu stiu carui fiu al lui D-zeu. Dar D-zeu nu are fii. Este un Spirit. Asta trebuie sa va intre in cap!

| tarziu a răspuns:

Ai incurcat rubrica, trebuia sa pui la amuzante.

| weeds a răspuns:

Eu nu intru aici, sunt incadrata la genii. Sorry!

| weeds a răspuns:

Later edit: last name- Ludwig, Simpson thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne crezi tantalai?
de parca n-am stii ca tot tu esti da te.ai delogat de pe ileana stan

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci tu esti ileana ileana? fa da disteapta mai esti, halal di sini teo facut bre. puteam sa jur ca ti cunosc da nu stiam di undi sa ti ieu.AI -QIU scazut. apai de, dacam fi tati distepti cine ne mai traje ciobotele?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tocmai am aflat ca-s gropi de dau in prost. Ma imbat sa ma duc. Iar tu esti pluta cu dusa rau de tot. Rau, rau, rau.
M-am inteles facut sau ce draci?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uitasem: cine e IQ-ului?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Expunatori de banalitati cu nuante filfizofice despre religie sau social politice. Oameni care stiu din start ca in toate sistemele adoptate se vor gasi atit sustinatori cit si impotriva ceea ce denota o anumita inteligenta dar prefer totusi propriile-mi pareri pentru ca sint si eu om si fac parte din aceeasi lume in acelasi timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ileano, diploma e cadou de Craciun? 8->
Cretin > Ileana -> ne si complimentezi?
"Zeii Noii Ordini Mondiale nu vor sa faca publice probele!" - aici nu te cred, domnul Zeu Sef al Noii Ordini Mondiale, George Becali, e chiar foarte guraliv: http://www.youtube.com/watch?v=kfxikxdeOxk
"Schimbati macazul cat inca se mai poate, freierilor!" - spre Tecuci sau?
"freierilor" vine din germanul "frei" = liber, adica tu continui sa ne complimentezi, spunandu-ne ca suntem oameni liberi?
Si totusi, cine ma-sa e IQ-ului?

| BarbieDarya a răspuns:

Cartile lui Pavel Corut nu pot fi intelese de toti prostii, mai mult ca sigur, el este un fost spion care evident ca stie tot felul de lucruri care nu sunt la indemana tuturor.Eu sunt intr-o oarecare masura de acord cu ideile lui Pavel Corut insa aceasta Ileana Adriana Stan mi se pare absolut sinistra. Daca tu esti Ileana atunci ia un sfat de le mine:muta-te dracu in Arabia si puneti dracu o burka in cap ca visez urat la noapte.Fai fat-o, esti urata cu craci, te boiesti ca o pitipoanca si in plus ai si figuri cu carul.Nu te-ai gandit la o cariera in insustria cinematografica? Ai avea mare succes in filmele de groaza.Crede-ma,cu o burka in cap ai mai ameliora din probleme...

| euuuu_3828 a răspuns:

Oh, tare mare IQ trebuie să ai ca să citești niște cărți. Și mare mai IQ trebuie să ai ca să pui o întrebare ca asta!winking

| AlexZalau a răspuns:

Intrebarea asta nu e buna pentru un test de IQ deoarece oricine poate spune "da!" cand habar n-are despre ce e vorba, doar sa para inteligent, si cel mai mare pacat este ca intre cei ce spun "da!" sunt si oameni care chiar cunosc, si vor fi desconsiderati, deoarece se va crede ca mint.