De cutremur. Sunt terorizata. Cand e cutremur, pur si simplu intepenesc de groaza.
Intunericul, paianjenii, insectele, fantomele, mortii si alte fobii pe care inca nu le stiu
De moarte... 1 ma inspaimanta cuvantul "eternitate" ca se zice ca voi ajunge in rai sa un iad pentru eternitate... 2 ma inspaimanta gandul ca voi avea o moarte durereroasa adica sa mor din cauza unui incendiu sa fiu vie si sa ard... sau sa ma bata cineva si sa agonizez vreo 3 pre cu organele sfartecate. sau chesti denastea... scarbos... dar as prefera sa mor in somn
Mi-e frica de insecte, de sobolani, de moarte, durere...de singuratate...de a nu fi iubita..si mai multe, dar acum nu-mi vin in minte. o zi buna!
Mi-e teama ca intr-o buna zi, am sa-l gasesc dimineata, pe tata -fara suflare, nu stiu cum voi face, cum ma voi comporta... Sigur ca sunt stapana pe mine, dar oare atunci, ma voi putea controla, voi sti in clipe tulburi,- sa imi inving spaima, sa fiu lucida, ce proioritati sa am? Am pusa bine, o lista pentru la "o adica ", dar temerea este oarecum in inima mea, instalata, deja..., Lucien.
Nu cred ca am o "fobie" anume...
Si știu k o sa sune stupid...
Dar mi-e frica de casele bântuite
Chiar dacă ma fascinează în același timp:X
Pai imi este frica de D-zeu si de moarte... in rest... nu-mi este frica de nici o miscatoare
Arahnofobie Urasc paianjenii
@ady, nu se numeau urechiushe? eu sunt din ardeal si poate pronunt altfel
De Dumnezeu tuturor le e frica...sau nu? Mie DA
Am incercat de mic sa imi inving frica si ce pot spune este ca nu ajuta la nimic...totul are o logica pe lumea asta.In primele 2-3 zile m-am simtit invincibil, prietenii mei isi doresc sa fie ca mine dar nu le doresc acest lucru.Am ajuns sa merg in cautarea fricii dar acest lucru este si mai greu de facut. Poate vi se pare fascinant dar nu mai are nici un amuzament ca macar atunci cand treci pe langa un gard si latra un caine sau cand cineva incearca sa te ia prin surprindere sa nu tresari deloc.Nu va doresc acest lucru si voua.Se spune ca cel care nu are frica este nebun... Din ce am scris mai sus credeti asta despre mine? Puteti sa raspundeti la evictoras@yahoo.com. Va astept pe mail sau pe messenger, alegerea voastra.
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: