| Meme10Memu a întrebat:

Una dintre cele mai puternice argumente contra teoriei evolutioniste este ca orice fosila si orice mica urma istorica de organism sau microorganism a fost gasit in stare organizata si structurata complet avand tot ce ii trebuia ca sa traiasca? Dilema unde se poticnesc oamenii este ca nu sunt siguri daca era versiunea finala sau in evolutie. Se spune ca evolutia e continua. Totusi cum se face ca orice organism a fost si este gata organizat si structurat pentru a trai avand compunerea organismului compatibila cu viata?

Răspuns Câştigător
| Goete a răspuns:

Ii stii titlul?
Mi-ar place sa il vad.
De altfel sunt perfect de acord cu ceea ce spui

8 răspunsuri:
| Goete a răspuns:

Creierul nostru nu isi da seama daca ceea ce vedem.e "real" sau e o simulare.
Poate suntem doar niste"creiere" in borcane pe un raft, care primesc stimuli laughing

| Meme10Memu explică (pentru Goete):

Da, am vazut un film sf de acest fel.
Unul vazut recent cu Vin Diesel in care razbunarea pentru moartea simulata a sotiei sale in creierul sau a fost folosita de seful programului pentru a-si elimina competitorii in tehnologie, fosti colegi ai sai.

Bloodshot - 2020

Poate nu uiti sa-mi spui cum ti s-a parut dupa ce-l vizionezi. Vizionare placuta.

Mai e "Under the dome" 2013 - ultimele episoade.

| Goete a răspuns (pentru Meme10Memu):

O sa il caut. Scriu mai tarziu, acum nu mai pot.
E un film care mie mi s-a parut interesant, dar cred ca multora plictisitor. In Spaniola "El mundo de Sofie". Da de gandit. Iti pun aici informatia, traduci tu. Zice ca cartea a fost tradusa in 63 de limbi

El mundo de Sofía (1991) es la novela más conocida del escritor noruego Jostein Gaarder. Se convirtió en un auténtico superventas, no solo en Europa sino también en todo el mundo, y fue traducida a 63 idiomas. Usando como pretexto una trama novelesca, el autor hace una guía básica sobre la historia de la filosofía occidental. Posteriormente, esta novela fue llevada al cine en 1999 con el mismo título (El mundo de Sofía), dirigida por Erik Gustavson, también noruego.[1]​

| Goete a răspuns (pentru Meme10Memu):

Ii stii titlul?
Mi-ar place sa il vad.
De altfel sunt perfect de acord cu ceea ce spui

| SasaSasa2000 a răspuns:

Teoria Evoluționistă e bazata pe credință, Nicidecum pe Știință.
Credință=sa crezi in ceca pe care nu al poți observa.
Ai fost tu acum 10 Mil de ani și ai văzut cum peștișorul auriu s-a transformat în crocobaur?
Nu.
Nu e Știință!

| Unknownzgw a răspuns (pentru SasaSasa2000):

Ai fost tu acum 20 ani la maternitate să vezi cum te-a născut maică-ta?
Nașterea ta de către mama ta e o credință, nicidecum știință.