Eu sunt Pro, dar...degeaba.
Cred că ar trebui să-l aşteptăm pe Cătălin, ca să mai vină o dată (măcar o săptămâna-două) şi să mai facă puţină ordine pe site. Nişte îmbunătăţiri, o categorie-două...
Eu una abia astept sa pot pune intrebari despre religie, doctrina, teologie.Acum,ma abtin pentru ca unii stau gata sa sara cu injurii.Acolo o sa fiu in largul meu.Sunt pentru!
Bai nenea,daca o mai vad si pe asta,in mod sigur, va fi rubrica preasfintilor fumaretu, Ema si Marioara(in cazul in care nu-i una si-aceeasi).Va tin pumnii nenicilor.
Nu trebuie o altă rubrică, Biblia se încadrează foarte bine la " Știință și Filozofie "
Știința: Rădăcinile cuvântului emană din cuvântul Latin " scientia ", derivat de la " scire " = a cunoaște, iar Dumnezeu asta dorește de la noi, să cunoaștem.
Filozofie: Concepție generală despre lume și viață; Știință constituită dintr-un ansamblu închegat de noțiuni și idei etc. Filozofia îi vine Bibliei " ca o mănușă ".
Dracu' a auzit. Știu că eu personal am postat două întrebări pe tema asta și nu au avut niciun ecou. E o categorie vitală pentru câte întrebări de genul sunt. Majoritatea întrebărilor religioase pot fi privite și printr-o prismă filosofică dar sunt prea multe pe acest subiect ca să nu apară o astfel de rubrică. Dacă s-ar ține cont de ce se postează pe-aici într-un mod real ar dispărea vreo 5 categorii și ar apărea altele în loc.
Mai menționez că motorul de căutare marge doar când are el chef și problema cu postarea voturilor nici acum nu a fost rezolvată. Nu știu de ce mă mai mir având în vedere că o problemă așa vitală ca cea cu serverele supraaglomerate s-a rezolvat într-o lună.
Ar fi bine sa puna si categoria "Religie".
(Unde Marioara si Gizaz ii vor binecuvanta pe cei ce trec pe acolo si unde useri gen FiicaLuiSatan nu vor putea intra)
Evident, ar trebui sa se faca o rubrica de religie in care sa mai dai vesti tip "trupul sfantului rahat a fost gasit in burta unui cal din Guatemala" nu? Sau vrei rubrica in care sa-ti gasesti o crestina si sa te dai la ea la cat de fara viata si ratat esti?
Esti atat de plin de ca.cat pana la gura si de ratat incat nici nu stiu cum de mai traiesti. Vad ca ti-ai gasit-o partenera pe ema si-i dai funda pana-ti vine rau poate poate isi da o intalnire cu tine animal fatat de o catea ce esti
da-te-n pu.la tuturor utilizatorilor ratat batran si cretin si nu mai sta atat cu pu.la-n gura si ne pacalesti ca fumezi oligofren tampit.
Salut.
Sunt de acord cu tine. M-am săturat să intru la această categorie şi să nu am la ce răspunde, pentru că sunt postări numai despre dumnezeu!
Succes.
anonim_4396 întreabă:
iamy întreabă: