Intrebi pentru amuzament sau te framanta problema? Nu vei obtine un raspuns satisfacator pe TPU, fiindca este nevoie de o discutie ampla si argumentata.
Intr-un bar unde este adunarea generala a sufletelor ce au mierlit-o; fac acolo un soulstorming si la mine o sa decreteze "Ba, ce bine c-am scapat si de asta!".
Stii vorba aia: "Din tarana ne tragem, in tarana ne intoarcem?" sau ceva de genu', ei bine, asa-i cu sufletul, se-ntoarce de unde a luat nastere. (metaforic vorbind)
@eu_o_mare_enigma...de ce spui asta?
pai atunci noi ce rost avem? de ce crezi ca este bine si rau?
Si-apoi.biserica nu vrea sa te sperie neaparat.ci vrea sa iti intareasca credinta in Dumnezeu.
Da si strutul baga capul in nisip si spune ca nu e furtuna. ba nici n-a fost. o sa cautati cel suflet pana va pierdeti viata cautandul si el de fapt este inauntrul vostru ca si moartea dealtfel.sufletul este in voi si moartea tot in voi de cand va nasteti si pana muriti.lucru mai concret decat asta nu stiu cine va mai poate da.ca nimeni nu a demonstrat prezenta nici unuia in noi dar santem foarte siguri ca ne-am nascut si murim cate putin in fiecare zi.
Cate puteti sa fiti de pacatosi. voua chiar nu va e frica de dmz? si daca exista raiul si iadul? ce ai sa faci? ce o sa zici? o sa plangi si o sa arzi in flacariile iadului pentru ca nu ai stiut sa lauzi pe dmz si cand va aud ca dmz nu e bun cu noi si dc ne pedepseste, omani buni e prea bun cu noi uitati-va cat de pacatoasa e lumea asta...vai de noi rugati-va la dmz sa nu vina judecata de apoi ca atunci voi toti smecherii si voi care nu credeti in dmz o sa mancati pamant o sa va ascundeti dar nu veti avea unde o sa va doriti moartea dar va fugi de voi...rugativa cat mai aveti timp si dmz sa va ierte ca nu stiti ce vorbiti, dar pentru ca sa va ierte trebuie sa contribuiti si voi la ceva, nu cand dai de greu au doamne dc nu ma ajuti? si cand tie bine uiti de dmz.