Ai auzit expresia "du-te (la) dracu"?Varianta clasica de transare a turmei:Rai/Iad.Varianta optionala:somn+pamant=vesnicie
Nu murim asa cum iti imaginezi, corpul tau se transforma iar Tu vei fi intr-o alta dimensiune unde vei alege ce vrei sa experimentezi in continuare, cu siguranta daca vrei sa te intorci te vei intoarce; e posibil sa te fi intors de ceva ori pana "acum", totul exista acum din perspectiva Ta in acea dimensiune
UNDE VREI TU! tu alegi RAI sau Iad, Isus-prin moartea Lui ti-a dat sansa sa alegi, ti-a dat libertate deplina!
O intrebare pe care oamenii si-o pun de foarte mult timp. Din pacate, o anumita parte a omenirii, cea mai dezvoltata, mai citita ( acum mai internetizata), a cam incetat sa isi mai puna aceasta intrebare. Din pacate, pentru ca indiferent ce raspuns gasesti, cred ca este bine sa te mentii in cautare. Desi mai multe religii au raspunsuri la aceasta intrebare, cei care ne consideram crestini avem ca motiv de incredere faptul ca Cel de la care provine raspunsul a reusit un lucru unic: schimbarea radicala a mii de fiinte omenesti. Petru cel simplu a devenit un bun si neinfricat orator, Zaheu cel lacom devine bunul samarinean, Plachida cel mandru devine Evstatie cel umil si asa mai departe.
Dupa ce murim ne ducem in iad sau in rai depinde de noi. cat despre intoarecere... da cei mai multi dintre noi trebuie sa ne intoarcem pe Pamant dar sub alta forma cam ciudat... funda??:X
Unde ne ducem dupa ce murim?
buna intrebare... poate ne ducem in rai sau in iad sau nu ne mai ducem nicaieri si ii facem pe ceilalti sa moara ei de gelozie ca noi nu murim )
de intors ne intoarcem, da' cu alte nume, sub alta forma... poate cand ne intoarcem suntem un caine sau un obiect, nu este exclus. cel mai important este ca mereu vom fi in sufletele celor dragi, de acolo nu vom pleca si nu vom muri niciodata!
Ne ducem direct in sicriu si apoi in groapa.
Si da eu cred inca ca vom reinvia, atunci cand vine Isus din nou pe pamant
Daca mortii ar putea vorbi si eu ti-as putea raspunde la aceasta intrebare fara sens.
Sincer eu cred ca majoritatea oamenilor dupa ce mor se duc cam la 1. 80 - 2m in pamant.
Cand murim ne ducem prin teava anala, dupa care suntem sterilizati Si reanviem din cauza Hemoroizilor si a Herpesurilor mutante din gAT!
) Cand mori te duci an iad sau rai mai sunt alte religi in care spuna cand moare un om se renaste in animal.
4b întreabă: