| Boxter a întrebat:

Undeva vreo 3 ani in urma am visat un vis foarte ciudat.
Acum citeva luni in urma l-am visat fix asa cum a fost data trecuta.
Intrebarea este:Ce inseamna cin visezi acelasi vis de doua ori?

4 răspunsuri:
| Alinaaa333 a răspuns:

Pai nu prea inseamna mare chestie. Daca te gandeai la ceva sau simteai ceva anume naite de a visa visul acum 3 ani, si ti-ai adus aminte de perioada in care ai visat acel vis, creierul tau reproduce in somn, visul, momentele petrecute. Intr-un vis, subconstientul tau recreeaza un moment al zilei, fiind scoase anumite chestii ce s-au intamplat in realitate si nle transforma in vis, fara ca tu sa stii. Din ce s-a intamplat acum 3, ceva mic si nesemnificativ sa reintamplat in ziua in care ai revisat acel vis. Din punctul meu de vedere nu este nimic de care sa te preocupi in mod special. E ceva normal. Fundita? laughing

| Pavel_Andrei_Vladut_1990 a răspuns:

E ceva normal cum a zis si alina si mie mi s-a intamplat cu acelasi vis de vreo 4 ori

| Mayar a răspuns:

Inseamna ca esti foarte odihnita si ca ai o memorie foarte buna, cel putin i nceea ce priveste visele, drept urmare esti destul de odihnita sa il revisezi.
Ce inseamna? Ca moare capra vecinului, pisica ta va avea blana rosie, etc? Te rog, nu imi spui ca tu crezi in asemenea porcarii. Nu ai superi supranaturale de a avea viziuni, deci termina cu interpretarile astea aiurite ale viselor... Asa ceva, si visele le interpretati. Sper ca nu sunt si baieti, prea multi, care sunt ingrijorati de 'semnificatia' viselor...
Daca ai avut un cosmar si l-ai revisat, inseamna ca te framanta inca, te simti stresata pe tema aceea, etc. E evident!

| Biggiesan a răspuns:

Poate sa insemne ca esti obsedata de ceva, ca ai anumite temeri ori reprimari in general, chestii pe care ti-e rusine sa le accepti sau pe care iti vine greu sa le accepti, poate sa fie o simbolistica a acestora.