Ca ne-a fost predestinat ca aceea persoana sa apara la timp in viata noastra sa ne ajute sa ne revenim si sa speram ca maine va fi mai bine. zic asta deorece am trait-o pe pielea mea. Cand nu ma asteptam si zilele erau tot mai negre a intervenit sotia mea in viata mea :d
Parerea mea sincera este ca nu o reaprinde o alta scinteie a altuia ci noi insine o reaprindem folosind scinteia altuia.Pentru ca orice foc vine din interior sau macar materialul caruia ii trebuie scinteia respectiva sa se aprinda.Ca sa pricepi ia exemplu sexului.Noi practic ne folosim unii de altii sa ajungem la un rezultat plecat din interiorul fiecaruia si, daca n-ar fi asa, atunci n-ar fi posibile masturbarile...Cam grosiera comparatia dar in asta cred cu tarie pina la capat;"Ca ne folosim unii de altii'
Nu cred in intamplari, coincidente... fericite. Cred ca atunci cand totul s-a terminat si nu mai exista nimic... apare cineva care ne demonstreaza ca suntem doar la inceput, la un nou inceput si, totul vine atunci cand avem mai mare nevoie. Noi ne schimbam viata cu deciziile noastre sau greselile noastre, dar intotdeauna apare cineva in momentul potrivit, uneori chiar ultimul moment, care este exact persoana potrivita sa ne ajute, sa ne ridice, sa schimbe totul si sa ne redea speranta in viitor! Cum stie acea persoana cum si cand sa intre in viata noastra?
Mie personal cand am fost pe marginea prapastiei nu am primit decat un mic ajutor. un picior in fund.si sincer nu duc lipsa de prieteni sau rude. asa ca a trebuit sa renasc din propria cenusa.sau sa ma ridic singur.ma indoiesc a fi altfel la tine si daca e sa fie un gest dezinteresat.
Da. aici poate intervenii un prieten adevarat. care stie sa te ridice cand esti jos. dar totusi trebuie ca noi sa ne revenim. si sa incercam sa facem ziua de maine asa cum o vrem noi chiar daca nu o stim cum o sa fie.
Uneori norocul si-l mai face omul cu mana lui. Si sper ca am zis totul prin asta
danyelo2000 întreabă: