| oprescudorin11 a întrebat:

Uneori raman mut la ce se petrece!
Cum e posibil ca aceasta tara sa fie condusa de nume straine, pe deasupra gangavi, analfabeti? Puteti sa-mi radeti intrebarea!
Cum e posibil ca o natie plina de valori sa ajunga in mocirla asta? Nu-mi vine sa cred! Unde am gresit?

45 răspunsuri:
| oprescudorin11 explică (pentru DonaldTrump):

Hai nu ma-nnebuni! Vad ca stii! Ai trecut testul cu 'copcile'.
Orgile rusesti de unde au aparut? Bombele teleghidate (prima oara prin fir apoi prin radio?
Decizi ca suntem toti groparii propriilor morminte?

Corect! Acum suntem in acelasi 'clinci'. Ce crezi tu ca e mai bine de facut?
Asta era intrebarea!

Tablul politic al lumii este principial acelasi! Vrei sa-ti descriu, in intelegerea mea?

Ti se pare normal, ca barbatii sa arunce in Razboiul, pe care doar daca va pretindeti orbi ca nul vedeti?
Sa trimiteti in fata femeile pe care nu le mai stapaniti (si din lasitate) si copiii, precum Hitler in disperare?
Femei, presedinti, femei secretare, purtatoare de cuvant! Nu am nimic si nu deviati subiectul: ati dat drepturi distructive si fara sens, care incalca bunul simt! Ca sa stati linistiti in fotoliu!
Si nu stati!
Ati dat drepturi celor slabi, in detrimentul celor DREPTI!
Vrei ma bage astia in puscarie ca-ti zic?
Ati fixat pedepse minime pentru hoti si incapabili, ati alocat sume uriase pentru salvarea 'ramei ' de pe strada! De ce nu aveti curaj sa spuneti?
Ati dat la toti handicapatii mental functii, ajutoare sociale!
Nu ma refer la cei cu nevoi adevarate, scuzabile.
Dar voua v-ati taiat cordonul ombilical care va lega de CIVILIZATIE, si copiilor vostri si de fapt ati renuntat la averea adevarata, ati risipit-o din lacomie!
Copiii, femeile, sclavii!
Mihai Viteazul a stat cativa ani! Voi vreti sa traiti sau sa va prefaceti?

| DonaldTrump a răspuns (pentru oprescudorin11):

Destul de greu de zis ce putem face, pai sincer cu majoritatea populatiei actuale prostite nu cred ca putem face prea multe pana ii dezvatam de indoctrinarea la care au fost supusi. Dupa o sa poata alege lideri cinstiti in schimbul alegerii repetate a unor corupti cu alte fete.

| DonaldTrump a răspuns (pentru oprescudorin11):

Descrie chiar te rog, niciodata nu e de prisos o viziune in plus.

| Drolja a răspuns:

Măi Opăresculedorin, sper să te ții bine de scaun când o să îți zic asta, dar țara noastră mai mereu a fost condusă de străini, pentru că tocmai români au fost gângavi și analfabeți (și nu numai).

Nația plină de valori care e? Că aici nu am mai făcut legătura.
Nu știu unde ai greșit, poate în momentul când ai început să idealizezi ceva ce nu există...

Daca vrei o solutie, in acest moment non invaziva'(imposibila in opinia mea), o gasesc prea frumoasa ca sa o realizam.
ce-mi ceri tu, o solutie aburistica, este ce se petrece in fata ochilor nostri, acea amendare a 'Drepturilor Omului', care s-a dovedit paguboasa, in sensul evident ca hotii profita de legislatia respectiva.
Cum au gandit-o? Sa dezvolt nitel:mediatizarea globala a atentatelor, in scopul restrangerii, a gasirii motivatiei de restrangere a drepturilor exact a oamenilor normali.
Reformatarea legislatiei globale, si pe plan local, asa incat oamenii sa creada motivat in LEGE si nu in dreptul castigat haiduceste, asa cum se intampla.
Este de durata, asta numesc eu metamorfizarea fireasca, cu multe suferinte! Dar tu vrei Blitz krieg!
Aici, trebuie sa fii mai dur decat Hitler si Stalin si SUA.
Distrugerea din radacina a bancilor, a tuturor focarelor de razboi, care evident mentin starea de fapt, amendarea sau re-crearea tuturor constitutiilor, eliminarea cu pretul si a nedreptatii a coruptiei.
Presimt ca la asta se va ajunge.
Oamenii au o viata limitata, nu au timp de filozofii!

| oprescudorin11 explică (pentru Drolja):

Ma refeream si la bogatia naturala, a resurselor naturale pe care, din comoditate le dam la toti neavenitii, dar chiar la resurse umane, sa zicem ca tine, in ideea ca iti merge catusi de putin mintea.
Eu am voie sa gresesc, in particular. Voi cei multi, platiti si pentru un mm de greseala, prin urmasii vostri.
Nu o sa muriti de foame, e prea bogata tara, dar dupa ceea ce faceti, dupa balmajeala gandirii voastre, mai aveti si tupeul apoi sa fiti nemultumiti!
Viata este disciplina MORALA!
Orice rabat, va face plangaciosi,:ceilalti sunt vina, vecinul a furat, unchiu m-a bagat in minister cand eu sunt cretin, presedintele nu stie sa vorbeasca ca vorbea doar la scoala limba romane (mama toma doma!).
Ma lasi?
Pe cine vrei tu sa pacalesti?
Ca tu ai fost primul pe lista fara sa-ti dai seama!
Restul este haosul in care traim.

| Drolja a răspuns (pentru oprescudorin11):

Ce resurse, ce bogăție, în ce fantezii naționaliste trăiești tu, nene?
Singurul lucru util pe care îl mai poți face acum în deziluzia asta a ta în care inexistenta ta patria-minune e aievea, e să îți controlezi reveriile.

Nu există așa ceva! România nu e o putere, România nu e bogată, România nu a avut ghinion, țara asta este pur și simplu o țară slabă, mică, săracă, cu nimic mai neobișnuit sau grozav față de celelalte țări de teapa ei.

Dacă era altfel, atunci am fi avut locul nostru în lume. Mai citește nițel istorie, autentică, nu comunistă sau dacistă. Mulțumim!

Apoi ar trebui, odata pentru totdeauna conceptul de 'nationalism'. Inainte de orice!
Periculos!?
Dar am curajul sa spun doar doua idei!
Faptul ca as fi rus si au murit 20 milioane de rusi in al doilea razboi mondial, nu permite unor rusi de doi bani sa aiba dreptatea deasupra legilor asupra mea, caci am fost pe alta baricada. la fel de multe victime sau mai multe nerostite!
Faptul ca au fost arsi la Auschwitz o gramada de evrei nevinovati, nu trebuie sa pazeasca evreii hoti care au remonopolizat piata de arta, diamante si bancile, si ca au cotrol automat la politica strategica a lumii.
Faptul ca sunt presedinte negru in SUA, nu trebuie sa ierti boschetarii de acolo, daca sunt negri si sa le permiti orice!
Cam asa trebuie inceput.

Si in final, as mai zice ca
faptul ca arabilor li s-a furat petrolul de ai lor impreuna cu europeni, evrei si americani (sa nu fac un pleonasm), nu inseamna ca omori orice european, sau orice american).

| jeann a răspuns (pentru oprescudorin11):

Singularul nu are nimic de-a face cu Newton si cu tema discutiei. Era o chestiune de gramatica(acord intre subiect si predicat). Sa nu se trezeasca vreunul sa ma "corecteze" si apoi sa-mi pierd timpul sa-i raspund.

N-ar trebui sa-mi pierd timpul nici cu tine pentru ca prima ta postare e un "copy-paste" din propaganda PSD de la prezidentialele de anul trecut.
Nu-i asa ca in 1990 l-ai votat pe tovarasul Ion Iliescu? Ion Ratiu cu papion, venit de la Londra, nu mancase salam cu soia. Si sa-ti mai spun o chestie... daca bugetul Romaniei era administrat direct de la Bruxelles s-ar fi furat mai putin in tara asta. Aveam mai multe autostrazi, scoli, spitale, etc. Asa ca mai lasa-ma cu nationalismul ieftin.

| oprescudorin11 explică (pentru jeann):

Tare mi-e teama ca unii ca tine l-au adus si pe Iliescu si semeni perfect cu dezinformatorii, pe care-i miros imediat, si cei de la Universitate si altii. Comunisti.
Mai aveai putin si afirmai ca sunt nazist.
Nationalismul ' ti s-a bagat in cap la sedintele PCR din care ai facut parte, acum ai mirosit ca o hiena 'trendul'.
Nu am avut in viata mea relatii cu vreun partid, din simplul motiv ca nu am furat si nu mi-am propus sa fur in haita, ca tine.Ma multumesc cu putin, (nu Putin al vostru, care oarecum imi place), cu mai nimica, am alte VALORI, nu ma intereseaza propaganda bazaconica.
Vorbeam doar cu niste oameni, intr-un forum constituit, care sper sa mearga pe sinceritate si adevar, imi place sa intalnesc si oameni care sa-mi corecteze parerile. SIGUR nu-mi plac personaje ca tine, de trista amintire, cu un vocabular limitat, ramas 'de lemn', cu isterizare in glas si cautarea vinovatiei in deserul in care gandesti!
Deci nu am nevoie de 'parerile tale' de cameleon, care treci de la PSD la UE ca asa vei castiga ceva!
Oricum nu pricepi, sper ca ceilalti sa evalueze.

| jeann a răspuns (pentru oprescudorin11):

"Uneori raman mut la ce se petrece!

Cum e posibil ca aceasta tara sa fie condusa de nume straine, pe deasupra gangavi, analfabeti? Puteti sa-mi radeti intrebarea!

Cum e posibil ca o natie plina de valori sa ajunga in mocirla asta? Nu-mi vine sa cred! Unde am gresit?"

Hotul striga hotii! Uita-te la ce ai scris mai sus. E citat pur din propaganda din campania electorala a lui Victor Ponta! E acelasi gen de propaganda mizerabila pe care a utilizat-o Iliescu in 1990.
Eu eram copil la Revolutie spre deosebire de tine.
Esti anticomunist si antipesedist dar iti plac la nebunie lozincile lor.
Saracul de tine, tu vezi legaturi intre tragedia din Colectiv si atentatele teroriste de la Paris.
http://www.tpu.ro/......-le-stiti/