Niciodata cand esti tu insati cu adevarat nu poti fi ridicol numai daca ai in jurul tau oameni nepotriviti care nu te apreciaza la adevarata ta valoare.Cu cat ti-e mai frica sa nu fi ridiculizata cu atat te departezi mai mult de tu, cea adevarata si devii un fake ieftin de care planeta asta nu cred ca mai are nevoie pentru ca e plina.Fi tu si totul va fi bine.
Ti-e teama ca te faci de ras daca dansezi? Invata sa dansezi! Vei capata incredere in tine in aceasta directie.
Este doar un exemplu, care se aplica in orice situatie... la orice teama de ridicol.
Domnule pardone, pina acum n-am facut decit sa plonjez in mocirla ridicolului de care pomeneati si sa ma balacesc ca porcul in ea sperind ca veti intelege.Nu vreau fundita, am renuntat la afacerea cu tricourile.Sarbatori fericite.
Sa te detasezi de ceea ce crede lumea despre tine. Sa inveti sa fii multumit cu tine insuti asa cum esti. Daca te simti bine cu parul verde, fa-l verde, daca te simti bine cu un ciorap in cap in loc de caciula, pune-ti ciorapul.
Cu teama, fara teama, tot cadem uneori in ridicol, involuntar, important e sa stii sa te scoti sau sa ai simtul umorului chiar si atunci cand propriile actiuni ajung subiect de lucru pentru toti cei 34 de muschi ai nostri. So, smile whit us please and be happy!
Daca avem incredere in propriile fortze si ne doare in **** de ce zic altii, dap, am putea scapa de teama de ridicol