Unici suntem fiecare in parte, nu ai sa gasesti doua persoane care se aseamana perfect si reactioneaza perfect la fel, etc.
Perfect nu este niciun om. Insasi cuvantul 'om' ma duce cu gandul la imperfectiune.
Nu caut oameni din niciuna din categoriile astea.
Intrebarea e stupida,
1 nu exista oameni perfecti
2 fiecare om e unic
Ce le debiteaza mintea unora, frate.
Unici.deaorece nimeni nu este perfect oricat ar incerca.dar unici sunt intotdeauna
Si cam ce lucruri unice ai vrea sa aiba oamenii respectivi?
Nici unici nu gasesti, toti gandesc in turma
Prin felul lor de a fi...de a fi mai deosebit de ceilalti sau ma rog sa aiba ceva ce alti poate vor sa aiba si nu si dau silinta
Nu raspunsul asta il cautam, pe aproape
Adica sa nu te compari cu altcineva sau sa nu ai asemanari
Si cum se numesc acele lucruri marunte care ne deosebim unii de altii?
Particularitati
Detaliile fac diferenta, asta vroiam sa aud
Perfecțiunea este subiectivă. Fiecare o regăsește în ochii lui cum vrea, iar unicitatea este redată de nivelul de interes pe care îl regăsești la respectivul/a. Un om unic îți oferă o companie perfectă.
Unii oameni sunt perfecti pentru mine, adica exact ce am nevoie. Si da, toti suntem unici, din fericire sau din pacate
Fiecare e unic asa cum e adn ul unic asa e si fiecare persoana, perfectiunea nu exista
Nu exista termenul de om perfect, in schimb termenul de unic il are fiecare individ.
Nu exista perfectiunea si nici oameni unici.Cat timp sunt de incredere si sunt prietenii tai sunt cei de care ai nevoie.
Eu caut oameni normai si cum fiecare om e unic in felul lui, caut oameni unici.
Omul perfect nu exista in modul in care il vedem noi oameni, adica: frumos, inteligent, descuraret in toate, eventual sa fie si zeu si daca tot e perfect nu-i lipseste nici o calitate.
Insa exista oameni perfecti din alte puncte de vedere:
-oameni "perfect" realizati: familie, casa, masina, servici stabil si rentabil
-oameni "perfect" unici: toti suntem unici, dar omul asta trebuie sa fie diferit in toate si sa-ti sara in ochi
-oameni "perfect" veseli: stii perosanele alea mereu velese, aia sunt
-oameni "perfect" imperfecti: stiu ca sunt aiurea, dar sunt oameni care dau mereu gresi in orice fac (eu sunt un exemplu viu, asa ca sa ma laud si eu)
-oameni "perfect" laudarosi: oameni aia, care dupa orice cuvant isi atribuie o claitate sua au facut ei ceva deosebit.
.
.
.
.
.
.
.
Lista poate continua.de aici pana la.pana undeva.
Ai prins idee oricum: toti suntem perfeti in ceva, chiar si in defecte.
WOW, mi-am dat seama ca fiecare om e perfect si unic, deci eu le caut si le gasesc pe amandoua.
Pe scurt le caut si le gasesc pe amandoua in fiecare om cu care vorbesc.
P.S. Scuza, te rog, daca am greseli de scriere si scuze si faptul ca nu ma prea inteleg cu "," si ".".
Nu neapărat perfecți! Dar, să mă accepte cu toate defectele și calitățile mele.:*
Fiecare persoana e unica un felul sau. cred sa nu vei nega fapta ca oameni identici 100 la 100 nu exista la fel si perfectii...deci eu am ales UNIC
Ma seaca de sanatate oamenii perfecti...asa ca nu conteaza, sa fie cat mai imperfecti.
Esti singurul care mi-a dat un raspuns atat de diferit
Oameni perfecti nu exista! De ce as cauta ceva ce nu exista? Ar fi in zadar... Deci, se exclude varianta cu "perfecti"! Insa, o persoana unica, mai poti gasi in aceasta lume.
Nu exista oameni perfecti, Iar toti oamenii sunt unici chiar daca sunt unele asemanari intre ei!
Eu caut un om unic nu exista perfect unic exista dar nu conteaza acestea doua dar cat de bun este la suflet.
Perfectiunea nu exista, nimeni nu e perfect
AvalohAlyn întreabă: