| carpediem a întrebat:

Unii dintre voi nu s-au saturat sa intrebe periodic cand e sfarsitul lumii? Si chiar daca v-ar putea raspunde cineva si ati crede, ce ve-ti fi facut? Chiar aveti creierul atat de gol incat sa nu gasiti alceva mai bun de "gandit"? Si din moment ce deja de zeci de ori e postata aceiasi stupida intrebare, la ce bun sa o mai pui iar?

7 răspunsuri:
| hatze a răspuns:

Ai forte mare dreptate!

| Reanna a răspuns:

Eu nu cred in sfarsitul lumii ci cred in Dumnezeu ^__^. El ne tine in mana Sa si tot El ne poate da drumul cand vrea. Deci, ar putea fi oricand si nu cred in sfarsitul lumii de maine, caci nu exista o data fixa, asa cum am zis, El ne poate lua viata la fel cum ne-a dat-o, intr-o clipa Oricand.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate. Am gasit vreo 3 intrebari de genul asta azi. Oricum, daca ne-am fi luat dupa toti nebunii, am fi fost morti de cel putin 10 ori. Lumea se plictiseste...straight face

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Ai foarte multa dreptata.
Intreaba si ei sa se bage in seama.
In primul rand daca ar avea niste neuroni acolo, ar gandi si singuri sa inteleaga, dar na... Fiecare cu creierul luihappy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Yui
Va place la voi crestinii sa depindeti de dumnezeul vostru nu? Adica cum e daca se plictiseste de noi strange palma si crapa pamantul. Lasa-ti basmele ca nu suntem la gradinita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In timp ce noi crestinii vom trai, ateii si satanistii vor muri.si nu pot spune ca nu ma bucur enorm.calatorie sprancenata drajilor.spre adanc. spre flacari, spre smoala, spre iad. yahoooooo!

| Reanna a răspuns:

De ce raspunsul meu este stupid? observati ca toate mesajele in care a aparut ceva de crestini, e stupid.ce oameni.hai dati si la aceasta parere STUPID