Pai eu am facut la religie
k trupul ajunge in pamantul din care a fost facut
si sufletul este supus unei judecati
apoi daca intri in iad
zice ca te pot scoate de acolo
doar rugaciunile si randuielile facute de cei vii apropiati tie
si...
k atunci cand o sa vina Iisus pe pamant [nu stie nimeni cand ] o sa fie ceva infricosator si toti mortii vor invia si vor fi alaturi de cei vi...nu ne-a zis decat k o sa fie partea cea mai infrikosatoare
dar...
nu prea cred astea. ti-am zis ca le-am facut la religie
dar ...numai Dumnezeu stie
Sa inteleg ca ti-e frica de moarte.Si nu de ea in sine ci de faptul ca ai putea fi tu urmatorul, pentru ca moartea nu alege.Cum va fi dupa moarte? Ask Hitler
Tot ce auzi sunt "vorbe" frate.Nu s-a intors nimeni din morti sa declare nimic.Asa ca...
Pai pentru cei care au facut raul, nu se va intampla nimic. biblia spune ca ei platesc cu moartea lor pacatele (vezi Ezechiel 18:4). pentru cei care arata interes fata de Dumnezeu chiar daca vor merge in pamant, vor fi readusi la viata. nu trebuie sa isi faca griji. In aceasta speranta au crezut Iov, Avraam, Iacov samd. Daca doresti sa afli argumente din Biblie (pentru ca de pareri suntem satui cu totii), scrie-mi.
Incearca http://cuvseraphimrose.wordpress.com/......de-astazi/ poate te lamureste!
Buna!
Hei, nu te mai tot gandi la asta. O data cu totii vom afla.
Doar Dumnezeu stie ce exista si ce nu, deci nu are rost sa ne tot batem capul, caci nu stie nici un om.
O seara placuta!
Stai lin. ca odata tot ai sa afli sigur! Cat despre iad sau rai, in nici un caz nu ne asteapta norisori pufosi ori cazane incinse . Banuiesc ca acest rai in care credem noi reprezinta starea de bunatate si perfecta armonie a spiritului, a sufletului iar iadul tristetea, mandria, rautatea, toate aceste sentimente coplesitoare.
Eu am confingerea ca exista rai si iad.Trbuie mai intai sa ai confingerea sufleteasca, sa simti ajutorul lui Dumnezeu si nu il ultimul rand sa citesti